Çorlu TSO'dan üniversite öğrencilerine burs

Çorlu ticaret ve sanayi odası tarafından, eğitime desteğin sürdürülmesi amacıyla yeni öğretim yılında da burs verilmeye devam edilecek. Üniversite öğrencilerinin yararlanabileceği bursun başvurularÄ?

Çorlu 5.09.2018 15:57:00 0
Çorlu TSO

 

Çorlu ticaret ve sanayi odası tarafından, eğitime desteğin sürdürülmesi amacıyla yeni öğretim yılında da burs verilmeye devam edilecek. Üniversite öğrencilerinin yararlanabileceği bursun başvuruları 28 Eylül Cuma gününe kadar yapılabilecek.

           

Çorlu TSO’nun her zaman eğitim ve öğretimin yanında yer aldığını belirten Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan burs başvurusu ile ilgili yaptığı açıklamada; ‘’ Odamız tarafından 2018 – 2019  eğitim - öğretim döneminde, 4 ve 2 yıllık üniversite öğrencisi veya 4 ve 2 yıllık üniversiteye girmeye hak kazanmış öğrencilerimize burs vereceğiz. Öğrencilerimiz, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odamızın belirlediği şartlar dahilinde online (corlutso.org.tr/burs) sisteminden temin edecekleri ve hazırlayacakları evraklar ile odamız Basın Yayın Halkla İlişkiler Servisi’ne müracaatlarını elden iletebilirler. Tüm öğrencilerimize eğitim - öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

 ARANAN ŞARTLAR ŞÖYLE

 

Burs için aranan şartlar hakkında da bilgi veren Volkan; ‘’ T.C. vatandaşı olmak, 4 ve 2 yıllık üniversiteye girmeye hak kazanmış olmak/öğrencisi olmak (açık öğretim fakültesi ve vakıf üniversitesi hariç), hazırlık ve birinci sınıfta 22, ikinci sınıfta 24, üçüncü sınıfta 25, dördüncü sınıfta 26 yaşından büyük olmamak, askerlik ile ilişkisi olmamak, herhangi bir firma veya kuruluşta daimi eleman olarak çalışmamak, bir önceki döneme ait derslerden geçmiş olmak, başka bir kurumdan burs almıyor olmak, ailenin, Çorlu, Ergene, Marmaraereğlisi ilçelerinde ve köylerinde ikamet ediyor olması gerekiyor. Bu şartlara uymayanların başvuruları kabul edilmeyecek’’ dedi.

 

İSTENEN EVRAKLAR ŞUNLAR

 

Müracaatların Çorlu TSO Basın Yayın-Halkla İlişkiler Servisine yapılması gerektiğini ifade eden Volkan; ‘’ Başvuru sırasında istenen evraklar arasında Online (corlutso.org.tr/burs) Burs Sisteminden Temin Edilecek ve Sistemde Doldurulacak Başvuru Formu, Mal Beyan Formu, Vukuatlı Nüfus Örneği, İkametgah Belgesi, 1 Adet Fotoğraf, Banka Hesap Numarası, Ailede Çalışanlara Ait Gelir Durumunu Gösterir Belge, Transkript yer alıyor’’ dedi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10