Kapaklıspor sezon öncesi çalışmalara başladı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2017-2018 Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan ve Bölgesel Amatör Ligi'ne yükseliş mücadelesini kaybeden Kapaklıspor, yeni ve genç kadrosu ile sezon öncesi çalışmaların

Kapaklı 5.09.2018 17:48:00 0
Kapaklıspor sezon öncesi çalışmalara başladı

 


Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2017-2018 Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan ve Bölgesel Amatör Ligi’ne yükseliş mücadelesini kaybeden Kapaklıspor, yeni ve genç kadrosu ile sezon öncesi çalışmalarına başladı.

 

Kapaklı Şehir Stadı’nda yenilenmiş kadrosu ile ilk antrenmanına çıkan Kapaklıspor, kenardan pas, kenardan orta, dar alanda pas, top sürme ve son 20 dakikada da çift kale maç ile antrenman programını tamamladı.

 

2 SENE İÇERİSİNDE BU KADRO İLE 3. LİG’E KADAR YÜKSELECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM

 

Kapaklıspor Antrenörü Faruk Kuzu yaptığı açıklamada gelecek sezonda hedefin yüksek olduğunu ifade ederek;  ‘’Hedefimiz kesinlikle BAL ligi, hatta 2 sene içerisinde bu kadro ile 3. Lig’e kadar yükseleceğimizi düşünüyorum. Sezon için genç ve dinamik bir kadro oluşturduk. Taraftarlarımıza da seyir zevki yüksek bir maç performansı sergilemeyi düşünüyoruz. Bu saatten sonra bize kalan tek şey sıkı çalışmak olacak.’’ dedi.

 

’’SEZON AÇILIŞ MAÇINI UZUNKÖPRÜSPOR İLE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’’

 

Kapaklıspor Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı ise, kadronun tamamında köklü bir değişikliğe gidildiğini belirterek; ‘’Bu yıl 5 futbolcumuz hariç kadronun tamamında bir değişikliğe gittik. İleriye dönük bir kadro oluşturarak, gelecek sezonlarda da etkili bir takım oyunu sergilemeyi düşünüyoruz.

Kapaklıspor kulüp başkanı olarak ben futbolcularımıza inanıyor ve güveniyorum’’ dedi. Dükanlı ayrıca ‘’Sezon açılış maçını da eylül ayının 16’sı pazar günü saat 17:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda Uzunköprüspor ile gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı, bizleri izlemeye davet ediyorum’’ dedi.  
Antrenmanın ardından oyunculara tatlı ikramında bulunuldu.

 

Haber: Abdullah ADIGÜZEL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10