Tatbikat gerçeği aratmadı

İrmet Hospital 2018 yılı hastane Afet ve Acil durum Planı (HAP) tatbikatını bu yıl da başarıyla gerçekleştirdi. İrmet Hospital yetkilileri, mayıs ayında masa başında gerçekleştirilen "Kimyasal o

Çerkezköy 7.09.2018 17:34:00 0
Tatbikat gerçeği aratmadı


İrmet Hospital 2018 yılı hastane Afet ve Acil durum  Planı (HAP) tatbikatını bu yıl da başarıyla gerçekleştirdi. İrmet Hospital yetkilileri, mayıs ayında masa başında gerçekleştirilen “Kimyasal olaylarda hastaların yönetimi” konulu senaryonun tatbikatını yaptıklarını dile getirdi.
TATBİKAT BU YILDA GERÇEĞİ ARATMADI
Birçok hastane doktoru, hemşire ve personelin katıldığı tatbikatta  hastane bahçesine ve acil biriminde gelen hastaların tedavileri  anında yapıldı. Gerçeği aratmayan tatbikatta Hastane Afet ve Acil Durum Planı Başkanı İrmet Hospital Başhekimi Dr. Burç Baykaran da hastanenin tüm birimlerinin en iyi şekilde her yönü ile görev yapması için koordinasyonu sağladı. Tatbikat senaryosu gereği hastaneye başvuran 21 hastanın tedavileri anında gerçekleştirildi.  Tekirdağ İl Müdürlüğü 112 Acil Komuta Merkezi yetkilileri de tatbikatı izledi. Yetkililer tatbikatın her aşamasını fotoğrafladı ve videoya kaydetti.

Haber Hilal ÇARIKÇI
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10