Kapaklıspor yeni sezona hazırlanıyor

Yeni sezon hazırlıkları için Bolu'da kampa giren Kapaklıspor, kamptaki ilk hazırlık maçında Bölgesel Amatör Ligin iddialı takımlarından Kaynaşlıspor ile karşı karşıya geldi. Karşıla?

Kapaklı 7.09.2018 17:42:00 0
Kapaklıspor yeni sezona hazırlanıyor

 

Yeni sezon hazırlıkları için Bolu’da kampa giren Kapaklıspor, kamptaki ilk hazırlık maçında Bölgesel Amatör Ligin iddialı takımlarından Kaynaşlıspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi. 

Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklıspor yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdürüyor. 
HAZIRLIK MAÇI YAPTI
Antrenmanlarını sürdüren ve yeni sezona hazırlanan Kapaklıspor, Bölgesel Amatör Ligin iddialı takımlarından Kaynaşlıspor ile hazırlık maçı yaptı. Kapaklıspor hazırlık maçına Sezai, Çağatay, Gurur, Uğur Hasko, Sacko, Burak, Mert, Alihan, Emre, Tezcan ve Özgün ilk on biri ile mücadele etti.  Karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi. 
“ETKİLİ FUTBOL İLE GÖZ DOLDURDU”
Takımın oynadığı hazırlık maçında göz doldurduğunu belirten kulüp yöneticileri, “Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklıspor, Bolu kampındaki ilk hazırlık maçında Bölgesel Amatör Ligin iddialı takımlarından Kaynaşlıspor ile oynadığı hazırlık maçında etkili futbol ile göz doldurdu” dedi. 
Haber / Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10