Geleceğin sporcuları yetişecek

Fevipaşaspor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Çerkezköy Fevzipaşaspor Futbol Akademisi alt yapı tesislerine kavuşuyor.

Çerkezköy 7.09.2018 19:48:00 0
Geleceğin sporcuları yetişecek

Yaklaşık 2 yıl önce faaliyete geçen Çerkezköy Fevzipaşaspor Futbol Akademisi’nin altyapı tesislerinin açılışı bugün saat 16:00’da Yıldırım Beyazıt Mahallesi Yuvam Sokak No: 1 adresinde yapılacak.

 

 

BU YOLUN EN ÖNEMLİ ADIMLARINDAN BİRİNİ BERABER ATMAK İSTİYORUZ

 

 

Tüm Çerkezköy halkını açılışa davet eden Fevzipaşasporspor Kulübü  Başkanı Kenan Topçu; ‘’Bundan 2 sene önce geleceğimiz olan gençlerimize yön vermek amacıyla uzun bir yola çıktık. Bu yolda her zaman yanımızda olduğunuzu hissettik. Bugün sizinle birlikte bu yolun en önemli adımlarından birini beraber atmak istiyoruz’’ dedi.  

 

 

SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

 

 

Çocuklara futbol akademisinde futbolun tekniğini, taktiğini ve uyulması gereken kuralları öğrettiklerini ifade eden Topçu; ‘’Bunun yanında daha da önemli olan fair play, ahlak, güzel konuşma, saygı ve sevgi ile arkadaşlık bağlarının güçlenmesi konularında da onları bilinçlendiriyoruz. Çünkü spor dostluk ve kardeşliktir. Biz bu bilinci çocuklarımıza küçük yaşlarda aşılayabilirsek, başarı da kendiliğinden gelecektir” dedi.

 

 

Haber: Şaban KARDEŞ 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10