Ücretsiz halk kursları 1 Ekim'de başlıyor 

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü belediye hizmetleri, ücretsiz halk kursları ve Kent Belleği Müzesi için farklı noktalarda stant kurarak tanıtımlara başladı.

Çorlu 10.09.2018 19:18:00 0
 Ücretsiz halk kursları 1 Ekim

 


Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çocuk grupları ile yetişkin grupları için ücretsiz kurslar açıldı. Belediye hizmetleri ve Kent Belleği Müzesi çalışmaları kapsamında ilk stant Orion Alışveriş Merkezi'nde kurulurken vatandaşlar standa yoğun ilgi gösterdi.
ÜCRETSİZ KURSALAR DEVAM EDİYOR
Ücretsiz halk kurslarının devam ettiğini dile getiren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Bu kapsamda ücretsiz olarak işaret dili, İngilizce, Bulgarca, seramik, resim, satranç, halk oyunları, mental aritmetik, photoshop, Illustrator, bilgisayar,ebru, keçe ve 3 boyutlu kağıt rölyef eğitimlerinin yer aldığı ev aksesuarları, çocuk hobi, sanatsal mozaik, takı tasarım, iğne oyası, ahşap boyama, kurdele nakışı, Brezilya nakışı, tel kırma, koza nakışı, puncnakışı, bez bebek yapımı ve taş boyama gibi el sanatlarının yer aldığı çocuk ve yetişkin gruplarına yönelik düzenlenen ücretsiz halk kursları 1 Ekim 2018 Pazartesi günü başlayacak" dedi.
ÇOCUKLARA YÖNELİK AKTİVİTELER DÜZENLEDİ
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediyesi tarafından kurulacak olan Çorlu'nun ilk müzesi Kent Belleği Müzesi'nin de tanıtımına önem verdiklerini belirtti. Müze hakkında vatandaşlara bilgiler aktardıklarını vurgulayan Sarıkurt, Çorlu Belediyesi tarafından verilen hizmetlerinde stantlarda tanıtıldığını ifade etti. Kurulan tanıtım stantlarında çocuklara yönelik aktivitelerde düzenlenirken ilk gün yüz boyama etkinliği yapıldı. Stantların Kitap Kafe ve Tenis Kafe'de de kurularak vatandaşların çalışmalar hakkında bilgilendirilmesine devam edileceği açıklandı. 
Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10