Makedonya'dan ÇOSB Lisesi'ne davete icabet

Makedonya'da Türkçe eğitim veren ve 1884 yılında Osmanlı döneminde Üsküp'te kurulan, Tefeyyüz İlköğretim Okulu yetkilileri'Kardeş Okul' çalışmaları projesi kapsamında Ã??

Çerkezköy 13.09.2018 17:46:00 0
Makedonya

Kardeş okul çalışmalarını başlatan Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ,Osmanlı döneminde Makedonya’nın Başkenti Üsküp’te 1884 yılında kurulan Tefeyyüz İlköğretim Okulu’na,  ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve  Özel ÇOSB MTAL Müdürü Caner Baysal ziyarette bulunmuşlardı. Ziyarette Tefeyyüz İlköğretim okul yönetimi Türkiye’ye davet edilmişti.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Ziyarete, Proje Koordinatörü ve aynı zamanda okulun Elektronik Öğretmeni Ercan Lama ile Matematik Öğretmeni Ceyda Lama katılırken, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ziyaret edilerek, çalışmalar hakkında bilgi verildi.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Ziyaret kapsamında Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gezilerek okul incelenirken, bundan sonra iki okulun ortak olarak yapacağı projelerin de masaya yatırıldı ziyarette, birçok işbirliği konusu masaya yatırıldı. Günün anısına karşılıklı plaketler takdim edildi.

ÇOSB FİRMALARI GEZİLDİ

Tefeyyüz İlköğretim Okulu yetkilileri Kapaklı Kaymakamlığı ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yanı sıra, ÇOSB firmalarından Henateks, Bross ve Özen Mensucat’ı gezdi.

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10