Kapaklıspor' da hedef şampiyonluk

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nin güçlü ekiplerinden Kapaklıspor 2018-2019 yeni futbol sezonunu pazar günü Kapaklı Şehir Stadı'nda törenle açtı. Kurban kesimi ile başlayan 2108-2019 futbol sezon a

17.09.2018 19:43:00 0
Kapaklıspor

Törende ilk konuşmayı yapan Kapaklıspor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı; “Bugün Kapaklıspor’umuzun taraftarı ile buluşmasından mutluyum. Her zaman yanımızda olan ve bizleri yalnız bırakmayan siz değerli fedakar taraftarlarımızın bu sezonda Kapaklıspor’a gereken desteği  vereceğinize inanıyor ve güveniyorum. Futbol taraftarı ile bir bütündür. Kapaklıspor bu sezonda bölgenin en iyi takımı olduğunu gösterecektir. Hedefimiz şampiyonluktur. Bu yıl Kapaklıspor’umuza katkı sağlayan HYOSUNG İstanbul Tekstil Ciosu Mun Seon Kım’e çok teşekkür ediyoruz. Artık o da bir Kapaklısporludur. HYOSUNG’un kulübümüze verdiği katkı bizlere güç verdi ve çalışmalarımızda motivasyon sağladı. Ayrıca her zaman ilçe sporumuzun kalkınması için bizlere katkı ve destek veren Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya da şansım ve yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum. Belediye başkanımız sağ olsunlar bizim her şeyimizle yakından ilgileniyor”dedi.

KAPAKLISPOR’A BİR STAT KAZANDIRACAĞIZ

Dükanlı’nın ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da  2018-2019 futbol sezonun Kapaklıspor hayırlı olması temennisinde bulunarak; “Geçen yıl Kapaklıspor bal ligine yükselme müsabakasında penaltı olmamasına rağmen penaltı verildi ve sahadan 1-0 yenik olarak ayrılmasıyla geriye döndük. Kapaklıspor’un bu yıl yüzde 95 şampiyon olarak görüyorum. Kapaklımızda Süper Lig’te  iki kulübümüz var.  Bu iki kulübümüz de kardeş kulüptür.  Bunların maçlarında Kapaklı’da oturan herkesin onlara destek vermesini istiyorum.  Özellikle ilk hafta maçı Kapaklıspor ile Kapaklı Sitespor karşı karşıya gelecek.  Her iki takım taraftarları da kardeş olduğuna göre maçta herhangi bir tatsızlık yada küfür gibi rencide edecek sözler söylenmesin. Diğer maçlarda da aynı şekilde. Bana soruyorlar başkanım stat türbinleri yetersiz kimi de yeni stat yapacak mısınız diye. Bu bulunduğumuz yer  Spor Bakanlığı’na ait ve burayı 2020 yılına kadar kullanacağız. Önceliğimiz ilçemize güzel bir stat kazandırmak. Bunun da temelini 2020 yılında atacağız ve Kapaklıspor’a ait bir stat olacak.  Bu konuda start verdik. İnşallah bu eksiğimizi de gidermiş olacağız.Yeni sezonun Kapaklıspor’umuza kapaklımıza ve tüm spor camiasına hayırlı olmasını diliyor Kapaklıspor’umuza yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

HYOSUNG FİRMASINA KAPAKLISPOR’UMUZA KATKILARI NEDENİYLE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Mandalı, “Bugün Kapaklıspor’umuzun sezon açılış töreninde bulunan HYOSUNG İstanbul Tekstil Ciosu Mun Seon Kım’e ve firmasına teşekkür ediyorum. Bizim burada birçok sanayi olmasına rağmen kimse destek vermiyor. Kim Kore’den geliyor ilçe sporumuzun kalkınmasına  maddi  destek sağlıyor oda yetmiyor manevi destek veriyor”diye  konuştu.

KAPAKLISPOR’A DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Törende son konuşmayı HYOSUNG İstanbul Tekstil Ciosu Mun Seon Kım yaptı. Kım, “Bugün burada Kapaklı halkı ile bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Kapaklıspor’un bu yıl şampiyon olacağına inanıyorum. Kapaklıspor’a katkı ve desteğimiz sürecek. Bugün beni Kapaklı’da güzel ağırlamanızdan dolayı da sizlere teşekkür ederim. Kapaklıspor’a da başarılar diliyorum”dedi. Konuşmaların ardından Kapaklıspor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı Başkan İrfan Mandalı ve HYOSUNG Ciosu Kım’e isimleri yazılı birer Kapaklıspor forması hediye etti.

KAPAKLISPOR SEZON AÇILIŞINDA UZUNKÖPRÜ SPOR İLE 0-0  BERABERE KALDI

Yapılan konuşmaların ardından Kapaklıspor sezonun ilk hazırlık maçını Bal Ligi’nde mücadele eden Uzunköprüspor ile yaptı. Maçın başlama vuruşunu Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile HYOSUNG İstanbul Tekstil Ciosu Mun Seon Kım birlikte yaptı. Başkan Mandalı iki takımada başarılar diledi. Kapaklıspor sahaya , Sezai,Çağatay,Emre Danışan, Yunus, Emre, Sachko, Mert Kula, Burak Tezcan,Özgün, Mert Arslanalp, Emre Kaymaz on biri ile çıktı.

MAÇTA GOL SESİ ÇIKMADI

Müsabakaya iki takımda hızlı başladı. Müsabakanın ilk dakikalarında Kapaklıspor ‘un  baskıları oldukça fazla oldu. Kapaklıspor müsabakanın 7. dakikasında Özgün’ün ayağından mutlak bir golü kaçırdı. 15. dakikada Uzunköprüspor’un sağ kanattan geliştirdiği atağı Kapaklıspor kalecisi Sezai  tek hamlede önledi. İlk yarıda iki takımda kanatlardan gol arama mücadelesinde  ve genellikle de orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İlk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya da  iki takım hızlı başladı. Kapaklıspor gölü rakibi karşısında ezilmeden devamlı atak bir oyun sergilemesi ve ileri uç oyuncuları ile ani ataklarla gol araması  takım lig için büyük bir ümit verdi. 90 dakika mücadelesinde iki takımında gol atmaya çabaları yetmedi.  Müsabaka da 0-0 sonuçlandı.

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10