Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek

Çerkezköy Belediyesi tarafından vatandaşları günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Doğa Yürüyüşü (Hiking Gez

Çerkezköy 20.09.2018 16:16:00 0
Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek

Çerkezköy Belediyesi gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla doğa yürüyüşü düzenliyor. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Doğa Yürüyüşü, Çatalca’nın Gümüşpınar Köyü’nde bulunan Kurşunlugerme Su Kemeri’nden başlayacak ve iki küçük dere geçildikten sonra Taş Ocağı’nda sona erecek. Doğa Yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşların 24 Eylül – 28 Eylül tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi halk masasına kayıt yaptırabileceği kaydedildi.

 

“DOĞANIN GÜZELLİKLERİNİ KEŞFEDECEĞİZ”

 

Çatalca’da gerçekleştirilecek olan etkinlik için araçlar saat 07.30’da Çerkezköy Belediyesi önünden  hareket edecek. Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 30 Eylül Pazar günü üçüncü Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum” dedi. Etkinlik sırasında yürüyüşe katılan herkese Çerkezköy Belediyesi tarafından kumanya ikramı yapılacak. Doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşların yürüyüş malzemelerini yanlarında getirmeleri istendi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10