1911 Çerkezköy Doğanspor maç saatini bekliyor

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta sezonun ilk karşılaşmasına çıkacak olan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor evinde Ziraat Türkiye Kupası 1.turunda elendiği Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ile o

Çerkezköy 21.09.2018 16:37:00 0
1911 Çerkezköy Doğanspor maç saatini bekliyor

TFF Bölgesel Amatör Ligde 2018-2019 sezonu hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmalarla açılacak.

 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

 

1911 Çerkezköy Doğanspor Çengelköy Futbol Yatırımları A.ş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Erdoğan Özalp yönetiminde Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda yapılan çalışmalar iki saat sürdü. Isınma koşusuyla antrenmana başlayan temsilcimiz kondisyon çalışmasıyla antrenmanı devam ettirdi. Daha sonra 5’e iki top kapma oyununa geçen oyuncular dar alanda oynanan çift kala maçın ardından yapılan açma germe egzersizleriyle antrenmanı tamamladı.

 

RÖVANŞI ALMAK İSTİYORUZ

 

Lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini kaydeden 1911 Çerkezköy Doğanspor yöneticileri “ Ligin ilk hafta karşılaşmasında Ziraat Türkiye Kupasında kaybettiğimiz Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ile karşı karşıya geleceğiz. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladık.  İnşallah rakibimizden kupanın rövanşını alarak lige iyi bir başlangıç yapmış oluruz. Bu zorlu karşılaşmaya tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz” dedi.

 

KARŞILAŞMA 15’TE OYNANACAK

 

1911 Çerkezköy Doğanspor sezonun ilk karşılaşmasında ise Ziraat Türkiye Kupası 1.Turda elendiği Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ile Cumartesi günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR OYNANACAK

 

Geçtiğimiz sezon TFF 3.Ligde başarılı olamayarak Bölgesel Amatör Lige düşen Tekirdağspor ise ligin ilk hafta karşılaşmasında Tekirdağ derbisinde Çorluspor 1947 ile mücadele edecek. Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu'nda Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati ise 15.00. Ligde Edirne derbisinde ise Edirnespor ile Uzunköprüspor kozlarını paylaşacak. Edirne 25 Kasım Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte başlayacak. Bu sezon ligde şampiyonluk hesapları yapan Modafenspor ise evinde Çanakkale Dardanelspor ile karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak olan karşılaşma ise Alemdağ Stadyumunda oynanacak. İstanbul temsilcisi Yeşilköyspor ise evinde ligin ilk hafta karşılaşmasında Kırklareli temsilcisi Kavaklıspor ile Cumartesi günü Bakırköy Belediye 1.Nolu Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise aynı saatte başlayacak. Çanakkale derbisinde ise Adaspor ile Bigaspor üç puan mücadelesi verecek. Biga İlyas Bayram Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma da saat 15.00’de başlayacak. Bu sezon Kırklareli’ni Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan İstasyonspor ise ligin ilk hafta maçında Cumartesi günü 8 Kasım Stadyumu'nda Kartalspor’u konuk edecek.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10