Kapaklı Sitespor sezonu açtı

Sezon öncesi yaptığı transferlerle 2018-2019 sezonu öncesi iddialı bir ekip kuran Kapaklı Sitespor gerçekleştirdiği törenle sezonu açtı. Sezon açılışında konuşan Kapaklı Sitespor Başkanı Er

24.09.2018 13:21:00 0
Kapaklı Sitespor sezonu açtı

2018-2019 sezonu öncesi taraftarı önüne çıkan Kapaklı Sitespor yeni sezonu muhteşem bir kutlama ile açtı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Sezon açılışı saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Daha sonra ise Sitespor yönetimi ve futbolcuları tarafından dualar okunarak kurban kesildi. Açılışa Kapaklı Belediye Başkan Vekili Muzaffer Yıldıran, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı, Kapaklı Muhtarlar Derneği Başkanı Seçkin Dilsiz, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

 

“SPORCU YETİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Törende konuşma gerçekleştiren Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, ‘’Bu kulüp 1990 yılında kuruldu. 28 yıldır Türk sporuna hizmet etmekte. Bu ülkeye binlerce kaliteli sporcu yetiştirdik. Türkiye’nin birçok büyük kulübünde genç sporcularımız ter dökmektedir. Bu gördüğünüz yeşil sahada, şuan ay yıldızlı formayla ter döken sporcular yetişti ve yetişmeye de devam edecek. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; ‘Bir tek şeye ihtiyacımız var, o da çalışkan olmak.’ Biz bu doğrultuda emek vermeye devam edeceğiz. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayın, desteklerinize her zaman ihtiyacımız var.Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

 

BAŞLAMA VURUŞUNU ÇOLAK YAPTI

 

Karamehmetoğlu, konuşmasının ardından Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nalan Çolak ile karşılaşmanın başlama vuruşunu yaptı. Karşılaşmaya Kapaklı SitesporEmre, Tolga, Hakan, Mustafa, Mert, Hakan Çelik, Anıl, Gökhan, Emre, Serkan ve Cengizhan kadrosu ile çıkarken, üçükçekmeceYeşilovaspor ise Zeki, Doğan, Çetin ,Kadircan, Oğuz, Yusuf, Mertcan, Berkay, Berke, Muhammed ve Mehmet ilk onbiri ile sahaya çıktı.


KARŞILAŞMA BERABERE TAMAMLANDI

 

Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya taraftarının desteği ile Kapaklı Sitespor etkili başladı. İlerleyen bölümlere doğru Kapaklı Sitespor arzuladığı golü buldu. Emre’nin ceza sahası içine gönderdiği topu iyi takip eden Hakan Çelik şık bir kafa vuruşu ile takımını öne geçiren golü kaydetti. Konuk ekip İstanbul Küçükçekmece Yeşilovaspor ise ilk devrenin son dakikalarında kaydettiği golle skoru eşitledi. İlk devresi karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde etkili futbol ortaya koyan Kapaklı Sitespor geliştirdiği ataklarda galibiyet golünü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1-1’lik eşitlik ile tamamlandı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10