TEMA Vakfı Çerkezköy gönüllüleri iyilik peşinde koşacak

TEMA Vakfı Tekirdağ Çerkezköy İlçe Sorumlusu Nilüfer Ceylan, Kapaklı İlçe Sorumlusu Ali Ülger,Kızılpınar Mahalle Sorumlusu Ali Sami Torun, Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy İlçe Temsilcisi

Çerkezköy 24.09.2018 21:35:00 0
TEMA Vakfı Çerkezköy gönüllüleri iyilik peşinde koşacak

11 Kasım 2018 Pazar günü yapılacak 40. Vodafone İstanbul Maratonu’na katılmaküzere Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinden yaklaşık 55 kişilik bir koşu takımı oluşturulduğunu kaydedenTEMA Vakfı Tekirdağ Çerkezköy İlçe Sorumlusu Nilüfer Ceylan ”Doğa ve gelecek nesiller için harekete geçmeye karar veren koşucular 11 Kasım’da TEMA Vakfı’nın Ağaç Kardeşliği Projesi’ni desteklemek üzere “iyilik peşinde” koşacaklar.Ağaç Kardeşliği, çocuklar için özel olarak tasarlanmış ağaçlandırma ve doğa eğitimi projesidir. Çocuklar, proje süresince orman ekosistemi konulu etkinliklere katılmakta, tohumdan fidana kendi fidanlarını yetiştirmekte ve çocuklar adına TEMA Vakfı tarafından bir Hatıra Ormanı oluşturulmaktadır” dedi.

MARATONA DAVET ETTİLER

Maratona katılacak vatandaşlara da seslenen Ceylan “ Sizler de takımımıza katılarak 40. Vodafone İstanbul Maratonu'nda yürüyüp/koşup projeye destek olabilirsiniz. Maratona kayıt 30 Eylül 2018 tarihine kadar devam ediyor. Kayıt için https://www.maraton.istanbul/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Geçen yıl Çerkezköy olarak on gönüllünün katılımıyla oluşturduğumuz koşu takımı TEMA Vakfı’nın Ağaç Kardeşliği projesi için koşup/yürüyüp çevresine bağış çağrısında bulundu ve 80 çocuğumuzun projeye katılmasını sağladı. Bu yıl hedefimiz daha çok çocuğun doğa ile buluşmasına ve bu anlamlı projeye katılmasına vesile olmaktır.  Çalışmalarımızda bize destek veren, maraton alanına ulaşım konusunda da desteğini esirgemeyen Çerkezköy Belediyesi’ne ve Sayın Başkanımız Vahap Akay’a teşekkürü de bir borç biliyor, kendisini 11 Kasım’da İstanbul Maratonu’nda TEMA Çerkezköy Takımı’nda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyoruz. Tüm doğasever dostlarımızı da maratona davet ediyoruz” dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10