BAL'da ilk hafta tamamlandı

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde 11.Grupta ilk hafta karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor ilk hafta evinde Çengelköy Futbol Yat?

Çerkezköy 25.09.2018 14:01:00 0
BAL

Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor ilk hafta maçında kendi evinde Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’yi konuk etti. Rakibi karşısında maça iyi başlayan temsilcimiz ilerleyen bölümlere doğru geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi. Konuk ekip Çengelköy Futbol Yatırımları ilk devrenin sonlarına doğru kaydettiği golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Karşılaşmanın ikinci devresinde ise temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor beraberlik için yüklense de istediğini elde edemedi. Son dakikalarda rakip kalede iki gol daha bulan konuk ekip Çengelköy Futbol Yatırımları karşılaşmadan da 3-0 galip ayrılmasını bildi.

EDİRNESPOR TEK GOLLE GÜLDÜ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11'inci Grup 2018-2019 sezonunun ilk maçında Uzunköprüspor'u sahasında ağırlayan Edirnespor 1-0'lık galibiyetle sahadan gülerek ayrılan taraf oldu.Edirne 25 Kasım Stadyumunda oynanan karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. İlk dakikalarda oyunda hakimiyeti eline alan konuk ekip Uzunköprüspor yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda organize ataklar geliştiren ev sahibi ekip arzuladığı golü ise 37’inci dakikada buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan kaptan Uğur Kapısız düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını öne geçirdi. İlk devresi ev sahibi ekibin tek gollü üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde konuk ekip Uzunköprüspor beraberlik için yüklendi. Savunmada hata yapmayan Edirenspor ileride Aydın ve Ozan ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk hafta maçında Edirne derbisini de Edirnespor  tek golle kazanmasını bildi.

DERBİ TEKİRDAĞSPOR’UN

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 2018-2019 sezonu Tekirdağ derbisiyle başladı. İki Tekirdağ takımını karşı karşıya getiren karşılaşmada Tekirdağspor Çorluspor 1947’yi 1-0 mağlup ederek lige üç puan ile başladı.  Pazar günü Namık Kemal Stadyumunda oynanan karşılaşmayı çok sayıda taraftar izledi. Taraftarının desteği ile maça iyi başlayan ev sahibi ekip Tekirdağspor geliştirdiği ataklarda arzuladığı golü bulamadı. İlerleyen bölümlerde sağlı sollu ataklarını sürdüren ev sahibi ekip karşılaşmanın 40’ıncı dakikasında Ergin’in ayağından bulduğu golle öne geçti.  İlk devresi Tekirdağspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde konuk ekip Çorluspor 1947 Aboubacar Kone ve İbrahim Traore ile önemli pozisyonlar yakalasa da istediğini elde edemedi. Savunmada hata yapmayan Tekirdağspor geliştirdiği kontra ataklarda ikinci golü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Tekirdağspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

MODAFENSPOR SONRADAN AÇILDI

Bölgesel Amatör lig 11. Grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor sezonun ilk haftasında deplasmanda Modafenspor karşısında müsabakanın ilk yirmi dakikasında 2-0 öne geçmesine rağmen son on dakikada yediği gollerle sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. İstanbul Alemdağ stadyumunda oynanan karşılaşmanın henüz ikinci dakikasında Burak Yılmaz’ın attığı golle 1-0 öne geçen Çanakkale Dardanelspor, karşılaşmanın 23. Dakikasında Burak Yılmaz ile skoru 2-0 yaptı ve devre bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla geçerken karşılaşmanın son on dakikasında baskısını arttıran ev sahibi Modafenspor müsabakanın 80. Dakikasında Enes ile skoru 2-1 yaptı. Bu golden üç dakika sonra 85. Dakikada Umut ile skoru 2-2 yapan ev sahibi takım müsabakanın uzatma dakikalarında Şenol’un penaltıdan attığı golle sahadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.

YEŞİLKÖYSPOR UZATMALARDA KAZANDI
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 1. hafta müsabakasında Yeşilköyspor, evinde Kırklareli temsilcisi Kavaklıspor'u 2-1 mağlup etti. Bakırköy Belediye Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.Maçın 52. dakikasında konuk Kırklareli temsilcisi Yunus Emre'nin golüyle 1-0 öne geçti. Dört dakika sonra Kavaklıspor'dan Yasin ikinci sarı karttan oyundan atıldı. Rakibinin eksik kalmasını iyi değerlendiren Yeşilköy önce Furkan'la eşitliği sağladı, 90+1'de Ramazan'la üç puana uzandı.

BİGASPOR TEK GOLLE GÜLDÜ

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta Biga derbisinde Adaspor ile Bigaspor Pazar günü Biga İlyas Bayram Stadyumunda karşı karşıya geldi.  Maçın sonuna kadar her iki takımda elinden geleni yaptı. Maçta iki takımda gol pozisyonları geliştirdi. Kazanılan bir çok gol pozisyonu olumlu sonu alınamazken, maçın ilk yarısında gelen tek gol sesi maçın sonucunu belirlemiş oldu. Maçın 43.’üncü dakikasında Bigaspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta; hava topunda Kubilay topu aldı ve futbolcuları çalımlayarak geçip, ceza sahasından vurduğu top ağlarla buluştu ve gol oldu. Biga Adaspor maçta; Mustafa, Ömer, Muhammet’in yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca, Biga Adaspor Bigaspor’a 0-1 mağlup oldu.

LİGİN EN FARKLI GALİBİYETİ KARTALSPOR’DAN

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11. Grup ilk hafta maçında Kartalspor, deplasmanda Kırklareli temsilcisi İstasyonspor’u 4 golle geçip lige güzel bir başlangıç yaptı. Lüleburgaz 8 Kasım Stadında oynanan karşılaşmaya Kartal etkili başladı. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin ikinci yarısında Kartalspor fırtına gibi esti. Serbest vuruştan Furkan Kopuz’un golüyle 1-0 öne geçen Mehmet Yorulmazlar’ın talebeleri Yunus Topal, Okan Demir ve Okan Bebek ile de farkı arttırdı. 4-0. Kartalspor deplasmanda 4-0 galip gelirken İstanbul’a mutlu döndü ve lige güzel bir giriş yapmış oldu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10