Albayrak: Halkımıza hizmet için görevdeyiz

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi tarafından Hayrabolu ilçesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi'nde yürütülen asfalt çalışmaları tamamlandı. Çalışmaları değerlendiren Tekirdağ BÃ

Tekirdağ 27.09.2018 15:20:00 0
Albayrak: Halkımıza hizmet için görevdeyiz

Hayrabolu ilçe merkezinde yoğun bir araç trafiğine sahip, halk arasında "Sanayi Çarşısı Yolu" olarak da bilinen Gazi Mustafa Kemal Caddesi'nde çift şerit olarak toplam 15 metre genişliğinde, 500 metre uzunluğundaki yolda yüksek kalitede sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

ALBAYRAK’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Geniş bir ekip ve çok sayıda iş makinesi ile yürütülen çalışmaları Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yerinde inceledi. Çalışmaların yapıldığı alanda bölge esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kadir Albayrak, onların istek ve şikâyetlerini dinledi. Asfalt çalışmasından dolayı duydukları ifade eden vatandaşlar, Başkan Kadir Albayrak ve Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

ELVERİŞLİ HALE GELDİ

Çalışmalar hakkında bilgi veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ Hayrabolu ilçemizde yoğun bir trafiğe sahip olan bu yolda asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılanması bizi de mutlu etti. Bizler halkımıza hizmet için bu görevdeyiz. Her şeyin en iyisini hak eden halkımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Asfalt çalışmaları tamamlanan Gazi Mustafa Kemal Caddesi'nde kaldırım ve refüj çalışmaları ise Malkara Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar sonucunda Gazi Mustafa Kemal Caddesi, yeni bir görünüme kavuşurken, gerek araçların ve gerekse yayaların ulaşımı için çok daha elverişli hale geldi” dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10