Mandalı'dan Ünlüsoy'a hoşgeldin  ziyareti

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı,  Adana Ceyhan Kaymakamı iken, Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kapaklı Kaymakamlığı'na atanan Mustafa Ünlüsoy'a

Kapaklı 2.10.2018 15:18:00 0
Mandalı

Kapaklı’ya yeni atanan Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, geçtiğimiz eylül ayı itibariyle görevine başlamasının ardından Kaymakam Ünlüsoy'a hoş geldin ziyaretleri sürüyor. Ziyaret edenler arasında Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da yer aldı.

KAPAKLI TRAKYA’NIN GÖZ BEBEĞİ

Ünlüsoy'u ziyaret eden Başkan Mandalı, Kapaklı’nın Trakya’nın göz bebeği olduğunu ifade ederek; ‘’81 vilayetten vatandaşımız yaşıyor. Buradaki yaşantının kalbi sanayide atıyor. Sizin de burayı seveceğinize eminim. İlçemiz daha yeni bir ilçe olup her gün daha da gelişiyor. Ayda yaklaşık bin kişilik göç alarak büyüyoruz. Birlikte Kapaklı’yı çok daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. İlçemize hoş geldiniz. Yeni görevinizde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ünlüsoy ise, Başkan Mandalı’ya teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10