Albayrak Şarköy'e çıkarma yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy'de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Sabahın ilk ışıklarında mesaisine başlayan Başkan Albayrak ilk olarak Süleymanpaşa Balık Hali'ni ziy

Tekirdağ 2.10.2018 17:11:00 0
Albayrak Şarköy

Ziyarette esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana tüm esnafımızın yanında olduğumuz gibi balıkçı esnafımızın da yanında olduk. Tekirdağ, Türkiye'de her iki denize de kıyısı olan ve balıkçılıkta kendi kendine yetebilen nadir şehirlerden biri. Ben tüm balıkçı esnafımıza bol, bereketli kazançlar diliyorum." dedi.

YILDIZ'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Başkan Albayrak balıkçı esnafını ziyaret etmesinin ardından Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarköy'de tamamlanan ve devam eden yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI’NI KUTLADI

Albayrak ardından Şarköy İlçe Müftüsü Menderes Karapunar'ı ziyaret ederek Karapunar'ın Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayarak, başarılar diledi. Ziyaret sonunda Müftü Karapunar, Başkan Kadir Albayrak'a ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

ŞARKÖY TÜRKİYE'NİN EKO İLÇESİ OLMAYA ADAY BİR İLÇEDİR

Başkan Albayrak, Şarköy'de vatandaş ve esnafla bir araya gelerek kendilerine Büyükşehir Belediyesi'nin hem Şarköy'de hem de il genelinde gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yeni kurulan bir büyükşehir belediyesi olmamıza rağmen birçok başarılı proje gerçekleştirdik. Şarköy ilçesi de bizim önem verdiğimiz ilçelerimizden biridir. Gerek doğa, gerekse de tarihi dokusu ile Türkiye'nin eko ilçesi olmaya aday bir ilçedir Şarköy. Biz de bu yönde çalışmalarımızı yapıyoruz. Vatandaşlarımıza verdikleri destek için teşekkür ederim." dedi.

Haber: Esengül ÖZDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10