Malkara belediye meclisi toplandı

Malkara Belediye Meclisi Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında belediye meclis odasında yapıldı. Önceki gün saat 16.00'da yapılan toplantı açılÄ

Malkara 4.10.2018 13:52:00 0
Malkara belediye meclisi toplandı

11 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda ilk olarak Malkara Makine Sokak hakkındaki İmar Komisyon Raporunun görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Otopark Yönetmeliği ve Otopark Ücretleri hakkındaki İmar Komisyon Raporunun görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesinin ardından İçkili Yer Bölgesi Tespit Komisyon Raporu görüşülerek Komisyonunun çalışmalarının devamına oy birliği ile karar verildi.

OY BİRLİĞİ İLE HAVALE EDİLDİ      

Bir sonraki gündem maddesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Tam Zamanlı Sözleşmeli Avukat çalıştırılması hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edilmesinin ardından imar ve şehircilik müdürlüğünden gelen yazılar İmar Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.  

2019 YILI GELİR TARİFE CETVELLERİNİN YAZISI GÖRÜŞÜLDÜ

Bir diğer gündem maddelerinde Strateji Geliştirme Müdürlüğünün 2019 Yılı Gelir Tarife Cetvellerinin yazısı, 2019 Yılı Performans Programı Tasarısının yazısı, 2019 Yılı Bütçe Taslağının yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edilmesinin ardından Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Malkara Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yerinin Bodrum Katında Yer Alan Otopark Alanının Devri hakkındaki yazısı görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin son maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Vasıf Değişikliği Talebi hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

3. MADDE OLARAK EKLENDİ

Gündem dışı 1. maddesinde yer alan Parklara İsim Verilmesi hakkındaki İçişleri Komisyon Raporunun görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Satış hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy çokluğu ile kabul edildi. Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyelerinin belediye meclisine verdiği önerge meclis gündemine Gündem Dışı 3. Madde olarak eklendi. Gündem dışı 3. Maddesinde yer alan Camiatik Mahallesi’nde hayırsever firma tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan cami ve arsasının ilgili kuruma devri için Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a yetki verilmesi konusu görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile kabul edildi.   

Haber: Mayil SEYMEN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10