Muhtarlardan Ünlüsoy'a hayırlı olsun ziyareti

Kapaklı'da görev yapan 13 mahalle muhtarı Adana Ceyhan Kaymakamı iken, 01.09.2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kapaklı Kaymakamlığı'na ata

Kapaklı 4.10.2018 14:15:00 0
Muhtarlardan Ünlüsoy

Dün gerçekleşen ziyarette cenaze nedeniyle Kapaklı Karaağaç Mahallesi muhtarı Özgür Cengiz katılmazken, muhtarlar Kapaklı’ya atanan Kaymakam Ünlüsoy’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür eden Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy “Devletin vermiş olduğu hizmetleri birlikte yürüteceğiz. Muhtarlarımız mahallelerdeki elimiz ayağımız olmaya devam edecek. İlişkilerin sıcak, iletişimin iyi olması işlerin sağlıklı yürümesi açısından çok önemli.Vatandaşlarımıza hizmet için bu görevlerde bulunan bizler sizlerin her zaman yanınızdayız. İnşallah hep birlikte ilçemizin kalkınıp gelişmesine katkı sağlarız” dedi.

“KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYORUZ”

Muhtarlarla tek tek tanışan Ünlüsoy, ilerleyen günlerde daha geniş kapsamlı bir toplantı yapacaklarını ve bundan sonrası için çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.Muhtarlar adına konuşan Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Seçkin Dilsiz, ise Kaymakam Ünlüsoy’a muhtarlar adına hayırlı olsun dileklerini iletti. Dilsiz “ Her ay düzenli olarak ilçemizde muhtarlar toplantısı yapılıyor. Devlet erkanımız ile birlikte Kapaklı’nın sorunlarını hep birlikte masaya yatırıp daha iyi yerlere gelmesi için var gücümüzle çalışacağız. Muhtarlarımız devlet ile vatandaş arasında köprü vazifesi görmektedir” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10