TÜB 13. alt kurul toplantısı yapıldı

Trakya Üniversiteler Birliği'nin (TÜB) 13. Alt Kurul Toplantısı, Namık Kemal Üniversitesi'nin ev sahipliğinde yapıldı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nin paydaşı olduğu Trakya Üniv

Tekirdağ 5.10.2018 18:04:00 0
TÜB 13. alt kurul toplantısı yapıldı

Toplantıda konuşan Alt Kurul Dönem Başkanı Prof. Dr. Mümin Şahin, Biz alt kurul olarak Üst Kurul’da alınan kararları burada yerine getirmekle yükümlüyüz. Dolayısıyla da alınmış kararları bugün çalışma yaparak yerine getirmeye çalışacağız. Bir önceki üst kurul toplantısında TÜB üyesi her üniversitenin kendi alanıyla alakalı bir etkinlik belirlemesi ve buna yönelik çalışmalar yürütmesi kararı alındı. Çalışmaların başarılı geçmesini ve hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

PLATFORM OLUŞTURULMASINA ORTAM SAĞLIYOR

Genelde kurumlar arası iş birliğinin zor olduğunu ifade eden Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal; ‘’Trakya Üniversiteler Birliği kurumsallaştıkça, hayata geçirdiği çalışmaların yanı sıra katılımcıları ile de büyümeye devam ediyor. Trakya Üniversiteler Birliği, Trakya Bölgesine ilişkin ortak çevre sorunları, tarımsal sorunlar, bölgenin sosyal sorunlarının yanı sıra pek çok değerinin paylaşılması konusunda platform oluşturulmasına ortam sağlıyor” dedi.

RAPOR SUNULDU

TÜB Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Ali İhsan Meşe  ise 13. Alt Kurul Toplantısının gündemine ilişkin açıklamalar yaptığı konuşmasında, alt kurul gruplarının çalışmalarını yürüteceği maddelerle ilgili bilgiler verdi. TÜB 13. Alt Kurul Toplantısı 13. alt çalışma grubunun gündem maddelerini değerlendirmeleri sonucu oluşturulan raporlar ve etkinlik takvimi, bir sonraki üst kurul toplantısı ile ilgili raporun sunulmasıyla sonlandı.

Haber: Esengül ÖZDEMİR

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10