Hastaları lokumla karşıladılar

Çerkezköy'ün ilk özel hastanesi olarak devraldıkları Özel İrmet Hospital Hastanesi'ni kısa sürede mekan ve imkan olarak büyüterek marka haline getiren hastane sahipleri, önceki gün yurtdışÄ?

Çerkezköy 7.10.2018 13:25:00 0
Hastaları lokumla karşıladılar

Son yıllarda dünyanın değişik ülkelerinden çok sayıda hastanın ameliyat olmak için Türkiye’yi, Türkiye’de de Çerkezköy’ü tercih ediyor olması hem ülkemize hem de Çerkezköy’e önemli bir katkı sağlıyor. Ameliyat öncesi Çerkezköy’e gelen hastaların hem ameliyat öncesi hem de ameliyat sonrası Çerkezköy’de konaklaması ilçe ekonomisine de katkı sağlıyor.

ŞİFA DAĞITIYOR

Çerkezköy’de 16 yıl önce Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ahmet Türker ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. İrfan Tombalak’ın birlikteliği ile başlayan sağlık serüveninde Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi ilçenin dışına çıkarak dünyanın değişik yerlerindeki insanlara da şifa dağıtan bir kurum haline geldi.

ÇERKEZKÖY’ÜN ADINI DA DUYURUYOR

Son yıllarda başarılı estetik ameliyatları ve mide küçültme ameliyatları ile adını yurt dışında da duyuran İrmet Hospital Hastanesi, estetik ameliyatlar ve miden küçültme ameliyatlarının yanı sıra diş, ortopedi, göz hastalıkları tedavisi için de Avrupa ülkeleri başta olmak üzere Afrika, Arap Ülkeleri, Jamaika, Irak, Bulgaristan, Somali, Kanada, Kore, Çin, Avustralya, Nijerya, İngiltere, İrlanda ve İspanya’dan gelen pek çok hastaya da şifa olurken ülkeye de sağlık sektöründe döviz girdisi sağlayan bir kurum haline gelirken kurumlarıyla birlikte markalaşan Çerkezköy’ün ismini dünyanın değişik ülkelerinde de duyuruyor.

SAĞLIK TURİZMİNE KATKIDA BULUNUYOR

Bugün 55 uzman doktor ve 400 çalışanı ile Türkiye’nin dört bir yanından gelen hastalara hizmet veren İrmet Hospital Hastanesi, Avrupa başta olmak üzere dünyanın değişik ülkelerinden gelen hastalara da hizmet vererek sağlık turizmine katkıda bulunuyor. Tedavilerinin ardından ülkelerine dönen yabancı hastalar sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla aldıkları hizmetlerden dolayı hastane ve hastane yönetimine teşekkür ederken, Çerkezköy’ün isminin Avrupa ve dünyada markalaşarak duyurulmasına katkı sağlıyor.

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10