Turlin: Seçim için kurmay kadromuzu oluşturduk

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, yerel seçimlere hazırlanacak kurmay kadrolarını belirlediklerini söyleyerek, belirledikleri kadronun beklentilerini karşılayacak şekilde çalışma

Çerkezköy 9.10.2018 15:25:00 0
Turlin: Seçim için kurmay kadromuzu oluşturduk

BEKLENTİLERİMİZİ KARŞILAYACAK BİR SEÇİM STRATEJİSİ OLUŞTURACAĞIZ

Başkan Cemalettin Turlin, yaptığı açıklamada, “İYİ Parti Çerkezköy İlçe yönetimi kurulu ve kurucular kurulumuzun uzun süredir gerçekleştirdiği görüşmeler sonucu yerel seçim öncesi sahaya inerek her kesimi temsilen gruplar halinde veya ferdi olarak kamuoyunun beklentilerini ve önerilerini yaptıkları çalışmalarla belirleyip raporla derleyecek. Bu çalışma seçim stratejisinin oluşturulması için yapılacak.  Bu çalışmanın en verimli çalışma olacağı kararına varıldı. Bu grupların  Çerkezköy İlçe Başkanlığı olarak kamuoyuna beyan ederiz” dedi.

İYİ PARTİ ÇERKEZKÖY İLÇE BAŞKANLIĞI’NIN KURMAY KADROSU ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın kurmay teşkilatında şu isimler yer alıyor: Başkan Cemalettin Turlin, Yusuf Güventürk, Melih İşcan, Meltem Keser, Ercan Nusel, Murat Yürük, Tarık Akman, Vildan Kuru, Erhan Çiftçi, Selçuk Uslu, Halime Demirel, Süleyman Düşünceli, Musa Akbulut, Ercan Yaman, Emine Ayaz, İsmail Bozdağ, Kaan Kafalı ve Kadir As.

Haber/Seyit SÜREN   


0282 726 91 91
0282 747 65 10