Sarıkurt, Saadet Partisi ilçe yönetimini ağırladı

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan'ı makamında ağırladı. Ziyarette Aslan'a Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkan Yardımcıları M

Çorlu 9.10.2018 16:49:00 0
Sarıkurt, Saadet Partisi ilçe yönetimini ağırladı

Ziyarette Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan,  Çorlu’nun genel bütçeden hak ettiği bütçeyi alamadığını öne sürerek ‘’Malesef Büyükşehir bütçesinden de yatırımlar, kültürel aktiviteler konusunda da hak ettiği derecede  katkı alamamaktadır. Bunları defalarca kez kamuoyuyla paylaştık’’ dedi. 

 

TRAFİK SORUNUNU DİLE GETİRDİ

 

Trafik sorununun, otobüslerin özellikle okullar hastaneler bölgesinde belli saatlerde yetersizliğini de dile getirdiklerini ifade eden Aslan; ‘’Su deposu civarındaki alternatif yol çalışması konusunda da tepkilere olumlu yanıt vererek çalışmalarda değişiklik yapmanız dolayısıyla da teşekkür ederiz. Halkımızın istek ve sıkıntılarımı dile getirmeye devam ediyoruz. Süleymaniye Camii’nin batı (kumyol) tarafındaki misafir otoparkının en azından cuma günleri boşaltılmasını ve şemsiye konmasını istirham ediyoruz. Bizler yaklaşık 300 bin insan aynı havayı teneffüs ediyoruz. Kimimiz farklı yerlerde doğduk. Ama şuan burada doyuyoruz. Burası bizim evimiz. 81 milyonun kardeşliğinin göstergesi Çorlumuzdur. Böyle bir kente hizmet nimettir’’ dedi.

 

 ELEŞTİRİLERE VE KATKILARA İHTİYACIMIZ VAR

 

Eleştirilere ve katkılara ihtiyacı olduklarını ifade eden Sarıkurt, ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getirdi.

Haber: Sevim BOZKURT

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10