Küçükyaylalılar Derneği'nden  Aktaş'a ziyaret

Trakya Küçüyaylalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Selami Tetik ve dernek yönetimi Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş'ı ziyaret etti.

Kapaklı 9.10.2018 19:33:00 0
Küçükyaylalılar Derneği

İLK KIVILCIMI YAKTIK

Ziyarette Kapaklı'da yapımına başlanan Ravza Camii ve Külliyesi’ne bağış kampanyasının ilk kıvılcımını yaktıklarını ifade eden Trakya Küçükyaylalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Selami Tetik; ‘’Tüm derneklerimize örnek olmasını dilediğimiz bağışımızı ilettik’’dedi.  

 

HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMALI

Ravza Camii ve Külliyesi' nin çok amaçlı olarak hazırlanan projesinin bir an önce sonuçlandırılması için Devlet, herkesin taşın altına elini koymasının tam zamanı olduğunu ifade eden Tetik; ‘’Bizler de Trakya Küçükyaylalılar Derneği olarak bu projeyi desteklemek ve örnek teşkil etmesi amacıyla derneğimizce bu yardım kampanyasına katıldık. Temennimiz bu eserle birlikte Kapaklımızın acil ihtiyacı olan üniversitenin kurulması ile ilgili çalışmaların bir an evvel başlayabilmesidir. Türk toplumun geleceğinin teminatı gençlerimizin eğitimine yapabileceğimiz her katkı, Türkiye Cumhuriyetimizin ebediyete kadar varoluşunu sağlayacak ve bizi bilim, ilim ve teknoloji alanında zirveye taşıyacağı konusunda bizim inancımız tamdır’’ dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş, Trakya Küçükyaylalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etti.

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR


 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10