Fuarlar kuruldukları yerlerde ticaretin gelişmesini sağlar

Trakya Kalkınma Ajansı'nın katkılarıyla Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı'na katılanlar arasında CHP Çerkezkö

Çerkezköy 12.10.2018 17:01:00 0
 Fuarlar kuruldukları yerlerde ticaretin gelişmesini sağlar

FUARDA İLÇEMİZDE ENDÜSTRİYEL ÜRETİM YAPAN ORTA VE KÜÇÜK ÖLÇEKLİ İŞLETMELER YER ALIYOR

 

ÇTSO Standı önünde CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimine fuarla ilgili bilgi veren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli, “Bu yıl 2’ncisini Trakya Kalkınma Ajansı katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’na 50 firma katıldı. Fuara katılan endüstriyel üretim yapan orta ve küçük ölçekli firmaların tamamı üretimlerini ilçemizde gerçekleştirmekte ve her birinin üretimi yerli üretimdir. Farkı iş kollarında üretim yapan bu firmalarımız büyük sanayi kuruluşlarının ihtiyaçlarını da karşılamaktadır. Bu nedenle fuarda yer alan firmaların daha geniş bir pazara sahip olması bakımından ve aynı zamanda ilçemizdeki orta ve küçük işletmelerin dünya pazarlarında da söz sahibi olmaları bakımından bu tür fuarlar ilçemiz açısından da çok önemli” dedi.

 

FUARLAR TİCERET HACMİNİ ÇOĞALTIR

 

Fuarların kuruldukları kentlerde ticaretin daha da gelişmesini sağladığını ifade eden Engin Camcı da, “İlçemizde bu yıl ikincisi düzenlenen bu endüstriyel fuarına geçen yıldan daha çok firmanın katılması sevindirici.  Önümüzdeki yıllarda da bu katılımın belki iki üç katı olacağını düşünüyorum. Bu fuarın sanayi kenti olan Çerkezköy’ün fuarcılık alanında da ismini  ülke genelinde olduğu gibi tüm dünyaya duyurmasında büyük katkısı olacağına inanıyorum. Bu yıl da düzenlenen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın kurulmasında emeği geçen, katkı ve destek verenlere teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

STANTLARI GEZEREK BİLGİ ALDILAR

 

Konuşmaların ardından ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Seçkin ve Mehmet Danyeli, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimini fuar alanındaki firmaların stantlarını gezdirdi. Camcı her standa firmaların yetkililerinden üretimleri hakkında bilgiler aldı.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10