Yeni yönetim kamuoyuna tanıtıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı önceki gün parti binasında düzenlenen programda yeni göreve getirilen kadın kolları yönetimini tanıttı. Partide 5 yıl boyunca görev yapan

Çerkezköy 13.10.2018 16:16:00 0
Yeni yönetim kamuoyuna tanıtıldı

Cumartesi günü saat 14.00’de parti teşkilatında gerçekleştirilen basın açıklamasına CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Avcılar, yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

 

“BAŞARIMIZI TAZELEYECEĞİZ”

 

Programa katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı “ 2014 yılında arkadaşlarla birlikte yerelde Vahap Akay ile birlikte Çerkezköy’ü kazandık. İyi ki düzgün ve doğru çalışmışız ki Vahap Akay ile beraber 4.5 yılda neler kazanıldığını hep birlikte gördük. Önümüzde 2019 yerel seçimleri var. Yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kolları, gençlik kolları ve partili partisiz arkadaşlarımız ile var gücümüzle çalışacağız. Elde ettiğimiz başarıyı ise tazeleyeceğiz” dedi.

 

 

“DAHA GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIZ”

 

Beş yıl boyunca Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten eski Başkan Ebru Alaca ve yönetimine teşekkür eden Camcı “ Partide kadın kollarında çeşitli sebeplerden ötürü değişiklik oldu. Yeni arkadaşımız Gülşah İkizoğlu ve yönetimi bu görevi yürütecektir. Onların bu azmi ile çok daha güzel şeyler yapacağız. Yeni olmalarına rağmen arzulu ve istekliler. Bunları bizlere yansıtıyorlar. Şimdiden hepsine hayırlı olsun” dedi.

 

“İNANCIM TAMDIR”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah İkizoğlu, kendisine onurlu görevi uygun gören CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. İkizoğlu“ 2014 yılından geçtiğimiz eylül ayına kadar Kadın Kolları Başkanlığı yapıp partimiz ve Çerkezköy adına güzel çalışmalar yapan Ebru Alaca’ya şahsım adına sizlerin huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar üyesi olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi içinde gönüllü olarak bulunduğum çalışmaları bundan sonra Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak canla başla çalışarak devam ettireceğime kendim ve yönetimin adına inancım tamdır” diye konuştu.

 

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

 

İkizoğlu” Cumhuriyetimizin kurucusu ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlarımıza vermiş olduğu haklar ile toplumun her alanında varlığımızı başarı ile sürdürmekteyiz. Bizler Cumhuriyet kadınları olarak Atatürk’ün ilkeleri ışığında demokrasiye olan inancımız ile sen ben demeden biz olmayı başararak yolumuza devam edeceğiz. Çalışmalarımıza büyük bir heves, heyecan ve sizlerden aldığımız güç ile başlıyoruz. Çerkezköy’de tüm mahallelerde, tüm sokaklarda ayak basmadığımız yer sıkmadığımız el kalmasın diyerek kadın kolları yönetimim ile birlikte Çerkezköy’ümüz için güzel işler yapacağımıza dair hep birlikte söz verdik. Asili, yedeği, gönüllüsü hep birlikte bir olarak çalışacağız. Partili, partisiz tüm kadınlarımıza kapımız açık. Birlik olup Çerkezköy’ü yeniden kazanacağız. Göstermiş olduğunuz ilgi ve katılımınız için her birinize tek tek teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

YENİ ÜYELERE HEDİYELER TAKDİM ETTİLER

 

Konuşmaların ardından Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kollarının yeni yönetimi tanıtıldı. Gülşah İkizoğlu başkanlığındaki yeni yönetimde Ezgi İpek, Gamze Özkök, Seher Ağgündüz, Cansu Yaran Filiz, Canan Aslan Özbakır,Ebru Karaman, Elif İnci, Bilgay Korkmaz, yedek üyelerde ise Emel Danyeli, Dilek Tezgel, Hülya Girgin, Tülay Şener, Meral Güvenç, Şadiye İşçan, Tuğba Kaşarcı ve Neriman Bayram yer aldı. Yeni yönetimin tanıtılmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, kadın kolları üyelerine günün asına Cumhuriyet Halk Partisi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün rozetlerinin bulunduğu hediye kutusunu takdim etti.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10