Saadet Partisi'nden Tokat Artovalılara ziyaret

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi, Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan ve partililer Çerkezköy Tokat Artova ve Köyleri Derneğ

Tekirdağ 15.10.2018 14:02:00 0
Saadet Partisi

Ziyarette Çerkezköy ilçe Başkanı Mehmet Kalyon, Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan selamlama konuşması gerçekleştirdi. Daha sonra söz alan Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi “  Sizleri selâmların ve kelâmların en güzeli ile selamlıyorum. Bu istirahat saatinde Saadetinize vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz. Kardeşlerim. Hepiniz bin kilometre öteden size bağrını açan Trakya topraklarına gelmişsiniz. Hızlı süratli ve yaygın kalkınma zamanında planlanıp yapılmadığı için köklerinizden kopup gelmişsiniz. Bir lokma bir hırka çıktığımız bu yolda toplumun katmanlarında yer aldınız.Bu tür dernekler gerçekten çok önemlidir.

 

“SİZLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ”

 

Derneklerin örf, adet, gelenek, görenek, bilgi ve tecrübeleri evlatlara aktaracağı buluşma noktası olduğunu kaydeden Vakitçi “Ülkenin sıkıntıdan geçtiğini hepimizi biliyoruz. Sizinle beraber taşın altına elimizi koyalım dedik. Biz bozuk düzene karşıyız. Biz diyoruz ki bu terazi bozuk. Başına müftüyü de koysan da avukatı koysan da bu terazi yanlış ölçer. İşte bu teraziyi değiştirmeye geliyoruz. Secimden seçime değil, işte huzurunuzdayız. Buyurun konuşalım  istişare edelim.  Sizinle , sizin sözünüzün geçtiği, ölçülere uygun bir yerel yönetim için biz varız, sizden de destek bekliyoruz” dedi.

 

“BİZLERİ ONURLANDIRDINIZ”

 

Ziyaretten ötürü Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi, Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan ve partililere teşekkür eden Çerkezköy Tokat Artova ve Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet İnce “ Kapımız ve gönlümüz vatanını, milletini,bayrağını, mukaddesini seven herkese açıktır. Bugün bizleri onurlandırdınız, çayımızı içtiniz teşekkür ederiz. Hayırlı olsun” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10