Kapaklıspor rahat kazandı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Kapaklıspor ligin dördüncü haftasında 100.Yılspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol

22.10.2018 18:28:00 0
Kapaklıspor rahat kazandı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 4. Haftasında Tekirdağ 100. Yılspor ile karşılaşan Kapaklıspor, iddialı rakibini seyircisi önünde 4-1 mağlup etti.

 

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor sahaya Sezai, Çağatay, Gurur, Yunus Emre, Sacko, Nail, Alihan, Burak, Özgün, Tezcan ve Emre Kaymaz ilk onbiri ile çıkarken; rakibi Tekirdağ 100. Yılspor ise Muhammet, Burhan, Muhammet İnç, Mert, Hamza, Fatih, Rıdvan, Ahmet, Hakan, Özkan ve Tufan ilk onbiri ile oynadı. Taraftarının desteğini arkasına alarak maça etkili başlayan Kapaklıspor karşılaşmanın 20’inci dakikasında tecrübeli oyuncusu Tezcan’ın şık golüyle öne geçti.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, Tekirdağ 100.Yılspor ise beraberlik sayısını aramaya çalıştı. Karşılaşmanın 26’ıncı dakikasında Alihan’ın pasıyla hareketlenen Tezcan şık bir dokunuş ile topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Üst üste gelen iki golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol sergilerken, konuk ekip Tekirdağ 100.Yılspor ise farkı indirmeye çalıştı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

SACKO KIRMIZI KART GÖRDÜ

İlk devresi Kapaklıspor’un iki gollü üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde 100.Yılspor farkı indirmek için ataklar geliştirirken, Kapaklıspor ise farkı üçe çıkarmaya çalıştı. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda hızlı çıkan Kapaklıspor’da golcü oyuncu Emre Kaymaz düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımının üçünü golünü kaydetti. Konuk ekip 100.Yılspor ise karşılaşmanın 81’inci dakikasında Tufan’ın şık kafa vuruşu ile şeref sayısını kaydetti. Golden bir dakika sonra ise sinirlerine hakim olamayan Kapaklıspor’un savunma oyuncusu Sacko hakemden arka arkaya iki sarı kart görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

 

KAYIPSIZ YOLUNA DEVAM ETTİ

 

Tekirdağ 100. Yılspor’un farkı indirmek için yüklendiği dakikalarda Kapaklıspor dördüncü golü buldu. Bir kişi eksik oynayan Kapaklıspor’da Gurur’un pasıyla hareketlenen Emre Kaymaz kendisinin ikinci ve takımının dördüncü golünü kaydettti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 4-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 12 yaparak liderliğini sürdürürken, 100.Yılspor ise altı puanda kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10