Kızılpınarspor liderliğini sürdürdü

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda zirvede yer alan Kızılpınarspor hafta sonunda evinde Tekirdağ Marmaraspor'u konuk etti. Zorlu geçen karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan Kızılpınarspor puanını

23.10.2018 15:48:00 0
Kızılpınarspor liderliğini sürdürdü

Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksinde Pazar günü saat 15.00’de oynanan karşılaşmaya ev sahibi Kızılpınarspor maça etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede sağlı sollu ataklar geliştiren Kızılpınarspor maçın ilerleyen bölümlerinde Naim Pirinç’in şık kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. Gelen gollerle birlikte rahatlayan Kızılpınarspor kalan dakikalarda farkı artırmaya çalıştı. Maçta etkili olamayan Tekirdağ Marmaraspor ise geliştirdiği ataklarda Kızılpınarspor savunmasını geçemedi.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

İlk devrenin ilerleyen bölümlerine doğru Kızılpınarspor farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Murat Kuş düzgün bir kafa vuruşu ile skoru 2-0 yaptı. İlk devrenin kalan dakikalarında ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kızılpınarspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde farkı indirmek için mücadele eden Tekirdağ Marmaraspor geliştirdiği organize atakta bir gol bularak umutlandı. Farkın bire inmesinin ardından çabuk toparlanan Kızılpınarspor kalan dakikalarda ataklarını sıklaştırdı. Rakip kaleyi bunaltan Kızılpınarspor penaltı kazanırken, topun başına geçen Cengiz Atmaca topu ağlara göndererek skoru 3-1 yaptı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kızılpınarspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Bu galibiyet ile puanını 9 yapan Kızılpınarspor averajla liderliğini sürdürken, Tekirdağ Marmaraspor ise dört puanda kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10