Kapaklı Sitespor farklı mağlup 

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden Kapaklı Sitespor hafta sonunda deplasmanda Ergenegücü Ulaşspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında istediği futbolu ortaya koyamayan Kapaklı Sitespor karşılaşma

23.10.2018 16:00:00 0
Kapaklı Sitespor farklı mağlup 

Tekirdağ Süper Amatör Ligde yükselişe geçmeye çalışan Kapaklı Sitespor hafta sonunda deplasmanda istediğini elde edemedi.

 

ETKİLİ OLAMADI

 

Pazar günü Ergene Sahası’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Ergenegücü Ulaşspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren Kapaklı Sitespor kalesinde gol arayan Ergenegücü Ulaşspor karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Eyüp’ün ayığından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. İlk dakikalarda kalesinde gol gören Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra atak geliştiren Ergenegücü Ulaşspor İbrahim ile bir gol bularak farkı ikiye çıkardı.

 

SİTESPOR ÜÇ PUANDA KALDI

 

İlk devreyi 2-0 önde tamamlayan Ergenegücü Ulaşspor ikinci devrede de üstünlüğünü sürdürdü. Kapaklı Sitespor ise rakibi karşısında varlık gösteremedi. Çok rahat bir oyun ortaya koyan Ergenegücü Ulaşspor Samet ile bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı. Oyun disiplinden kopan Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda farkı indirmeye çalışsa da istediğini elde edemedi. Son dakikalarda Yusuf ile bir gol daha bulan Ergenegücü Ulaşspor karşılaşmadan 4-0 galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı.Ligdeki üçüncü mağlubiyetini alan Kapaklı Sitespor üç puanda kalırken, Ergenegücü Ulaşspor ise puanını dokuz yaptı.

 Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10