Vatandaş 4 milyonun hayalini yaşıyor

Çerkezköylü milli piyango bayileri vatandaşların hayallerini gerçekleştirmek için milli piyangonun 4 milyonluk büyük ikramiye koyduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı özel çekiliş biletlerine taleplerin yoğun old

Çerkezköy 24.10.2018 14:18:00 0
Vatandaş 4 milyonun hayalini yaşıyor

Çerkezköylü Seyyar Milli Piyango Bayii İsmail Garip, “Milli Piyango İdaresi'nin 4 milyon lira ikramiyeli  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı özel çekilişli biletleri geçen hafta satışa sunulması ile birlikte vatandaşların talepleri yoğunlaştı. Bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  özel çekilişinde büyük ikramiyenin 4 milyon TL olması nedeniyle biletlere halkımız büyük ilgi gösteriyor”dedi.

 

İKRAMİYENİN YÜKSEK OLUŞU VATANDAŞIN İLGİSİNİ ÇEKİYOR

 

Garip, “Milli Piyango’nun ay içinde yaptığı normal çekiliş ikramiyelerine belirli bir talep oluyor.Ancak milli bayramlar ile yılbaşı çekiliş ikramiyelerine talep çok oluyor. Özellikle de yılbaşı çekilişlerinde hiç milli piyango bileti almayanlar bile bilet alıyor. Özellikle Milli Piyango bileti alarak hayallerinin gerçekleşmesi umudu taşıyor olmalarından ve özel çekiliş ikramiye miktarının da yüksek oluşu vatandaşların ilgisini çekiyor”diye konuştu.

 

 HERKES ŞANSINI DENEMELİ

 

Çerkezköylü Seyyar Milli Piyango Bayii Mehmet Akça da,“Milli Piyango’nun  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı özel çekilişi için koyduğu 4 Milyon Liralık büyük ikramiyeyi kazanmak ve hayallerini gerçekleştirmek isteyen birçok vatandaşımız biletlere büyük ilgi gösteriyor. Herkes milli piyango ile hayallerini gerçekleştirmek istiyor. Benim de tavsiyem 29 Ekim gününe kadar  biletler tükenmeden hayallerini gerçekleştirmek isteyenler  bilet alsın. Biletler çeyrek bilet 7.5 Lira, yarım bilet 15 Lira ve tam bilet de 30 Lira’dır. Sakın çıkmaz dememeli ve herkes bir defada olsa şansını mutlaka denemeli” dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10