Kapaklıspor ilk mağlubiyetini aldı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde haftaya lider durumda giren Kapaklıspor hafta sonunda beşinci hafta maçında deplasmanda Malkara 14 Kasımspor' konuk oldu. Rakibi karşısında ilk devreyi önde tamamlayan Kapaklıspor i

30.10.2018 09:23:00 0
Kapaklıspor ilk mağlubiyetini aldı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde Kapaklıspor hafta sonunda deplasmanda konuk olduğu Malkara 14 Kasımspor karşısında şok bir yenilgi aldı.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Pazar günü saat 15:00’da Malkara 14 Kasım Çim Sahasında oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Sezai, Çağatay, Gurur, Nail, Yunus Emre, Burak Güngör, Mert Kula, Oğuz Hamitoğlu, Tezcan, Emre Kaymaz ve Alihan ilk onbiri ile çıktı. İlk dakikalardan itibaren rakibi karşısında atak bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor arzuladığı golü bir türlü bulamadı. Kötü bir zeminde oynanan karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Kapaklıspor golcü oyuncusu Emre Kaymaz’ın şık golüyle karşılaşmada öne geçti. Çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilk devresinin ilerleyen bölümlerinde her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinin hemen başında Kapaklıspor önemli bir fırsatı değerlendiremezken pozisyonun devamında ise ev sahibi ekip Malkara 14 Kasımspor beraberlik sayısını buldu. Ev sahibi ekip bulduğu moral ile golden beş dakika sonra galibiyet golünü buldu. Yedi dakikada kalesinde gördüğü iki golle mağlup duruma düşen Kapaklıspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor arzuladığı golü bir türlü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Malkara 14 Kasımspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Ligde ilk yenilgisini alan Kapaklıspor 12 puanda kalarak liderliği Marmararereğlisi Belediyespor’a devretti.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10