Kapaklı Sitespor kendine geldi

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 5.hafta karşılaşmasında alt sıralardan kurtulamaya çalışan Kapaklı Sitespor hafta sonunda evinde 1461 Karadenizspor'u konuk etti. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan

30.10.2018 09:29:00 0
Kapaklı Sitespor kendine geldi

Kapaklı Sitespor Süper Amatör Lig 5.hafta maçında 1461 Karadenizspor’u iki golle geçmesini bildi.

 

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklı Sitespor Emre, Tolga, Muhammed, Abdurrahman, Uğur, Cem, Mert, Cengizhan, Anıl, Serkan ve Serdar ilk onbiri ile oynarken; 1461 Karadenizspor ise Melih, Cengiz, Uğur, Emre, Harun, Melih, Harun Kaya, Barış, Yunus, Ferhat ve Ünal ilk onbiri ile sahaya çıktı.

 

GOL ERKEN GELDİ

 

Taraftarının desteği ile maça etkili başlayan Kapaklı Sitespor golü erken buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Mert’in pası ile hareketlenen Cem topla buluştu. Cem’in şık pasıyla topla buluşan Serkan Akyüz düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kapaklı Sitespor’u karşılaşmada öne geçti. Erken gelen golle birlikte büyük moral bulan Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. 1461 Karadenizspor ise beraberlik için ataklar geliştirse de Kapaklı Sitespor savunmasını geçmekte zorlandı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekip Kapaklı Sitespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

SERKAN AKYÜZ’DEN İKİ GOL

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde 1461 Karadenizspor beraberlik golü ararken, Kapaklı Sitespor ise ikinci golü bulup rahatlamak istedi. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklar geliştirerek rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklı Sitespor’da sahneye bir kez daha çıkan Serkan Akyüz 66’ıncı dakikada farkı ikiye çıkardı. Gelen golle birlikte Kapaklı Sitespor oyuncuları büyük sevinç yaşarken, 1461 Karadenizspor ise oyun disiplinden koptu. Uzatma dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklı Sitespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10