Erdoğan ve Yavuzşen ailelerinin düğün mutluluğu

Avrupa Uzmanı Grup Sigorta Sahibi Ayben Erdoğan, Beks Çorap Mali İşler Müdürü Erdal Yavuzşen ile dünya evine girdi. Erdoğan ve Yavuzşen ailelerini bu mutlu günde sevenleri de yalnız bırakmadı.

Çerkezköy 30.10.2018 16:01:00 0
Erdoğan ve Yavuzşen ailelerinin düğün mutluluğu

Avrupa Uzmanı Grup Sigorta Sahibi Ayben Erdoğan, Beks Çorap Mali İşler Müdürü Erdal Yavuzşen önceki gün 19.00-23.00 saatleri arasında Lidya Wedding Garden’da gerçekleştirilen görkemli düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. Düğün merasimi alkışlar eşliğinde sahneye gelen çiftin nikahının kıyılması ile başlarken, çiftin nikah şahitliklerini ise Beks Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bekmezci ve Halk Sigorta Genel Müdür yardımcısı Habip Çetinkaya yaptı.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Nikah merasiminin ardından gelin ve damat alkışlar eşliğinde ilk danslarını yaparken, düğün pastasının kesilmesinin ardından takı merasimine geçildi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde oyunlar oynanarak eğlenildi. Ayben Erdal Yavuzşen çifti kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarına teşekkür etti. Gelin ve damadın ailesi Seviye- Rahim Erdoğan ve Şeküre Mustafa Yavuzşen çifti düğün öncesi davetlileri kapıda karşılarken, gece boyunca masaları tek tek dolaşarak davetlileri ile yakından ilgilendi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10