Zümbül THK yönetim kuruluna seçildi

38 yıldır Türk Hava Kurumu(THK) Çerkezköy Şube Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Zümbül, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Türk Hava Kurumu'nun yönetim kuruluna seçildi. ZÃ

Çerkezköy 31.10.2018 13:39:00 0
Zümbül THK yönetim kuruluna seçildi

Dün Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’nde basın açıklaması gerçekleştiren Başkan Mustafa Zümbül THK’nın yönetim kuruluna seçildiği için mutlu olduğunu kaydetti.

 

“YENİ YÖNETİMDE GÖREV ALDIM”

 

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı olarak farklı bir gün yaşadığını kaydeden Zümbül“ 45’inci olağan genel kurulumuzu 12 Ekim’de Ankara’da gerçekleştirdik. Türk Hava Kurumu’nun Olağan Genel Kurulunda Sayın Genel Başkanımız Ahmet Bertan Nogaylaroğlu’nun genel başkanlığındaki merkez genel yönetim kurulunda görev almış bulunmaktayım. Genel kurulumuzun üç yıllık göreve gelen listesinde Çerkezköy Şube başkanı olarak görevlendirildim. Görev bölümümüzde de disiplin kurulunda çalışmalarımı sürdüreceğim. Bu gurur Çerkezköy’ümüzün ve Kapaklı’mızın yönetiminin, halkınındır” dedi.

 

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEKTİR”

 

Zümbül“ Türk Hava Kurumu Şube Başkanlığım döneminde her yıl çalışma programlarıma hedef planlayarak bir önceki yılı her zaman egale ederek çıtayı yükseltip halkımızın gerçek destekleriyle hayal ettiğim genel merkez yönetim kurulunda görev almak nasip oldu. Tabii ki bundan sonraki çalışmalarımız Çerkezköy şubemizde devam edecektir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere 1925’te ‘İstikbal göklerdedir’ parolası ile kurmuş olduğu Türk Hava Kurumu genel merkez yönetim kurulundaki görevimizde enerjimizi, tecrübemizi, birikimimizi buradaki çalışmalarımıza katkı sağlamak için elimizden gelen çalışmayı sürdürmeyi amaçlıyorum” diye konuştu.

 

“BİR BÜTÜN OLDUK”

 

THK Çerkezköy Şubesi olarak hiçbir zaman çalışmalarında kurban derisi, filtre ve zekat toplamanın dışında başarılı çalışmalar yaptıklarını kaydeden Zümbül “Bugün ilçemizde faaliyetlerimiz özellikle milli eğitim camiasında öğrencilerimizi havacılık adına bilinçlendirmede çok mesafe kat ettik. Bu çalışmalarımızda 15 öğretmenimiz rehber öğretmenlik kurslarına göndererek okullarımızda bilinçli şekilde havacılık çalışmaları sürdürülmektedir. Bu çalışmalarımız yalnız model uçak kursu olarak değil, paraşüt, planör gibi kurslarla eğitim tesislerimizde taçlandırarak başarılarımızı eğitim merkezlerlerinde de ön plana çıkmıştır. Gerçek anlamda Şube Başkanı olarak Çerkezköy ve Kapaklı Kaymakamlığı, belediye başkanlarımız, milli eğitim müdürlerimiz, muhtarlarımız, öğrencilerimiz ve halkımız ile bir bütün olduk. Bu arada Trakya bölge şube başkanlarının genel merkezdeki şube başkanı arkadaşlarımın bu görevde bana verdikleri desteği göz ardı edemem. Hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasında bulundu.

 

“HİZMET BİNASI KAZANDIRMAK İSTİYORUM”

 

38 yıldır THK Başkanlığını yürüttüğünü kaydeden Zümbül“ 13 Genel Başkan ile çalıştım. 14’üncü genel başkanımızın ilk kez yönetim kurulunda yer aldım. Yönetim kurulumuz 21 üyeden oluşuyor. Hedeflerim arasında Türk Hava Kurumunun Çerkezköy’de bir arsası var. Tüm inşaat üzerindeki tüm proje çalışmalarını da tamamlamış bulunmaktayız. Bu genel merkezdeki üç yıllı yönetimde bulunmam buraya tarihi bir eser kazandıracaktır. Tarihi eserin maddi olanaklar elverdiği sürece ilk fırsatta Çerkezköy’de armağan etme amacındayım. Türk hava kurumuna hizmet binasını kazandırmak istiyorum” diye konuştu.

 Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10