Çerkezköylü kadınların desteğini bekliyoruz

Çerkezköy Kent Konseyi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği işbirliğinde başlatılan 'Bir Bere ve Bir Atkı  ile Senin de Katkın Olsun' kampanyası kapsamında ÇerkezkÃ?

Çerkezköy 31.10.2018 15:38:00 0
Çerkezköylü kadınların desteğini bekliyoruz

Çerkezköy Kent Konseyi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği işbirliğinde başlatılan ‘Bir Bere ve Bir Atkı  ile Senin de Katkın Olsun’ kampanyası kapsamında Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından kahve etkinliği düzenlendi.

 

ATKI VE BOYUNLUKLAR ÖRÜLDÜ

 

Çerkezköy Kent Konseyi’nde dün saat 14:00’da düzenlenen kahve etkinliğinde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan’ın, temsilcilik yönetimi ile birlikte Kars İline Bağlı Sarıkamış’ta vatani görevini yapan askerlerimize hediye edeceği atkı ve boyunluklar örüldü.

 

ÇERKEZKÖYLÜ KADINLARI DAVET ETTİ

 

Kampanyanın amacının tüm kadınların örgü örmesini sağlayarak kampanyaya teşvik etmek olduğunu ifade eden Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe Çerkezköylü kadınların evlerinde atkı ve bere örüp getirerek, kampanya ya katkı ve destek vermeleri için davet etti. Örgü örmeyi bilmeyen kadınların yün hediye ederek projeye katıda sağlayabileceklerini de ifade eden Serfiçe,“Yaptığımız projeyi çok anlamlı buluyorum ve bunda herkesin hemfikir olduğunu düşünüyorum. Bu proje ile ilgili bütün kadınlarımızla gurur duyuyorum. İnşallah bunun gibi anlamlı olan işleri tekrar edip sıklaştırdığımız zaman hem biz hem de yardım yaptığımız kişilerin mutlu olacağına eminim. Emeği geçen bütün kadınlara kendi adıma canı gönülden teşekkür ederim” dedi.

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10