Zabıta ekipleri pazar esnafına denetimlerini sürdürüyor

Çerkezköy Belediye Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler vatandaşların sağlığı ve haksız rekabet koşullarını engellemek için hijyen ve ürün fiyat etiklerinin denetimlerini sürdÃ?

Çerkezköy 2.11.2018 16:35:00 0
 Zabıta ekipleri pazar esnafına denetimlerini sürdürüyor

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kapalı pazar yerinde faaliyet gösteren pazar esnafına etiket denetimlerini sürdürüyor. Denetimlerde zabıta ekiplerine Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Hasan Terzi de eşlik etti.

 

BELEDİYE ZABITASI ETİKET DENETİMİNİ SIKI ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR

 

Kapalı pazar yerinde perşembe ve pazar günleri kurulan pazar dışında semt pazarlarında da etiket denetimi yaptıklarını belirten zabıta yetkilileri denetimlerin her kurulan pazarda devamlı olarak sürdürüldüğünü kaydetti.

 

DİĞER GIDA İŞLETMELERİNİ DE DENETLİYORUZ

 

Bugüne kadar yapılan etiket denetimlerinde her esnafın uyduğunu ifade eden zabıta yetkilileri, herhangi bir sorun yaşanmadığını ifade etti. Etiket denetimlerinin aksatılmadan devam ettiğini ifade eden zabıta yetkilileri, pazar esnafı dışında da gıda işletmelerinde de etiket denetimlerinin sürdürüldüğünü belirtti

 

PAZAR ESNAFINA DÜZEN GETİRİYOR

 

Pazar esnafı da yapılan etiket denetimlerinin pazar esnafına düzen getirdiğini belirtirken, vatandaşların da memnun olduğunu ifade edildi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10