Tekirdağ TSO ekim ayı meclis toplantısı yapıldı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olağan ekim ayı meclis toplantısı yapıldı. Tekirdağ TSO Konferans Salonunda yapılan toplantıya Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Hakan Şık, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Üye

Tekirdağ 2.11.2018 17:33:00 0
Tekirdağ TSO ekim ayı meclis toplantısı yapıldı

Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Hakan Şık’ın açılış konuşmasının ardından Tekirdağ İŞKUR İl Müdürlüğü’nden Şube Müdürleri Adem Pusaoğlu ve Necla Gülçin Kabaş, İş ve Meslek Danışmanı Gonca Yılmaz Aydın katılarak İŞKUR ve teşviklerine dair bilgiler aktardı. İş ve Meslek Danışmanı Gonca Yılmaz Aydın tarafından yapılan sunumda, Tekirdağ TSO Meclis Üyeleri’ne İş Başı Eğitim Programı,   Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP), İŞKUR’un yürütmüş olduğu diğer tüm çalışma ve projelere dair detaylı bilgiler aktarıldı.

 

HİZMET KARŞILIĞI ALINACAK ÜCRETLER TARİFESİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

Meclis toplantısında, bir önceki meclis kararlarının imzalanmasının ardından yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması-müzakereye açılması-ibrası, 30.09.2018 mizanı ile gelir-gider bütçesi fiili durum raporlarının okunması-müzakereye açılması-ibrası, 2019 yılı kaydiye ücreti ve yıllık aidat tarifesinin görüşülmesi onaylanması, 2019 yılı yapılan hizmet karşılığı alınacak ücretler tarifesinin görüşülmesi onaylanması, gelen – giden evraklar gibi konular görüşüldü.

 

SUNUM YAPILDI

 

Dilek ve temenniler kısmında Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Göksel Karaevli tarafından ‘Finansmana Erişimde Teminat Olarak Taşınır Rehni İmkanı’ başlıklı sunum yapıldı. Başkan Yardımcısı Karaevli, Taşınır Rehni uygulaması nedir? Neden ihtiyaç duyuluyor? Uygulama esasları, 6750 Sayılı Kanunun amacı, Rehne olabilecek taşınırlar, Taşınır Rehin Sicil Sistemi (TARES), yaptırımlar, ücret tarifesi gibi konu başlıkları üzerinden meclis toplantısına katılanlara detaylı bilgiler aktardı. Sunumun ardından olağan meclis toplantısı sona erdi.

Haber: Esengül ÖZDEMİR

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10