İşçan: Hizmet için aday adayıyım

AK Parti'den 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde belediye başkanı olmak isteyenler için aday adaylığı başvuru süreci 5 Kasım'da başlarken, Çerkezköy Belediye Başkan

Çerkezköy 7.11.2018 13:40:00 0
İşçan: Hizmet için aday adayıyım

AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan Hasan İşcan, dün saat 10:00’da TokoçinRestaurant’ta düzenlenen kahvaltıda gazetecilerle bir araya geldi.

 

“ÇERKEZKÖY HEPİMİZİN”

 

Kahvaltının ardından konuşan Hasan İşcan, Çerkezköy’ün konumuyla, iş potansiyeliyle, güzellikleriyle sadece Trakya’nın değil Türkiye’nin de gözbebeği bir ilçe olduğunu ifade ederek “ Çerkezköy’ümüzün tabi ki bu potansiyele gelmesinde, Türkiye’nin dört bir yanından gelerek Çerkezköy’ün büyümesine, güzelleşmesine katkı sağlayan bütün Çerkezköylü vatandaşlarımızın payı vardır. Çerkezköy’de doğmuş, büyümüş, okumuş, çalışmış ve hayatını burada ikamet ederek idame ettiren, Çerkezköy’ün toprak, kum yollarından bugüne gelmesine şahitlik etmiş biri olarak Çerkezköy’ün burada yaşayan herkese ait olduğu düşüncesiyle ‘Çerkezköy hepimizin’ diyerek Çerkezköy ve halkına hizmet etmek amacıyla AK Parti’den belediye başkanlığına aday adaylığı başvurumu  internet üzerinden yaptım.” dedi.

 

“AK BELEDİYECİLİKLE HAK ETTİĞİ HİZMETE KAVUŞACAKTIR”

 

Çerkezköy’e kurulduğundan bu yana emeği geçmiş, Çerkezköy için taş üstüne taş koymuş bütün belediye başkanlarına, muhtarlara, meclis üyelerine, bürokratlara ve Çerkezköy halkına teşekkür eden, vefat etmiş olanlara da Allah’tan rahmet dileyen İşcan “Çerkezköy iç mahalleleri, Kızılpınar ve Veliköy ile başlı başına özel bir ilçemizdir. Burada yaşayan Çerkezköy halkı da her birey gibi, her şeyin en iyisine layıktır. Ve her geçen gün daha fazla hizmeti almaya ihtiyaç duyan bu ilçemiz büyükşehirle beraber inşallah Ak belediyecilikle hak ettiği hizmete kavuşacaktır” açıklamasında bulundu.

 

“EN ÜST MAKAM İÇİN ADAY ADAYI OLDUM”

 

Basın mensuplarının ‘Çerkezköy’de yerli bir aday adayı olarak şansını nasıl görüyorsunuz. Neden aday adayı oldunuz’ sorusunu hatırlatması üzerine konuşan İşçan “Çerkezköy’e hizmet edebilecek en iyi üst makamın Çerkezköy Belediye Başkanlığı olduğunu düşünüyorum. Daha önceki dönemlerde AK Parti’den Belediye meclis üyeliği yaptım. Bunu düşünerek de aday adaylığı başvurumu yaptım. Çerkezköy’de herkes kendi fikrini, düşüncelerini vererek bir şeyler katmaya çalışıyor. Bende Çerkezköy’e hizmet açısından en iyi ve en üst makamın Belediye Başkanlığı olduğu için aday adayı oldum. 20 aday çıkarsa benim şansım 20’de birdir. Benim diğer aday adaylarından bir farkım yoktur. Aday adaylarının şansı ne kadarsa benim şansımda o kadardır. Ekstra şansım var demek diğer arkadaşlara hakaret olur. Herkes eşit şansa sahiptir” açıklamasında bulundu.

 

“POZİTİF ENERJİ ALIYORUM”

 

Süreçte gezdiği yerlerde pozitif enerji aldığını kaydeden İşçan“ 200 bin nüfuslu Çerkezköy’de 100 bine yakın seçmen var. Bu süreçte gezdiğim yerlerde yaşadığım his nedeniyle inanılmaz mutlu oluyorum. Aday adaylık sürecinde de ziyaretlerimi sürdürüp kendimi anlatacağım. Siyaset nasip işidir. Sonuçları görmeden ‘Ben bu olur’ diyemem. Elimden geleni yapıyorum.Nasip nereye kadar götürüyorsa oraya kadar gideceğiz” dedi.


Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10