Dr.Şafak Başa için veda töreni düzenlendi

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Şafak Başa'nın Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adaylığına başvurmak için istifa ederek görevinden ayrılması üzerine TESKÄ?

Tekirdağ 7.11.2018 17:30:00 0
Dr.Şafak Başa için veda töreni düzenlendi

TESKİ Genel Müdürlüğü Ana Hizmet Binasında düzenlenen törene Genel Müdür Dr.Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcıları Dr.İbrahim İçöz, İ.Feyzi Ünal ve Turhan Toprak, Yönetim Kurulu Üyesi A.Soner Ergin ve TESKİ personeli katıldı.

 

GÜZEL HİZMETLERDE BULUNDUK

 

44 ay boyunca TESKİ’de görev yaptığını dile getiren TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa "Tüm TESKİ emekçileri ile çok güzel hizmetlerde bulunduk.  Bugüne kadar tüm TESKİ yatırımları Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’ın önderliğinde yapıldı. Başkanımızın talimat, görüş ve önerileri bizim için yol gösterici oldu. Bugüne kadar TESKİ ve şahsıma gösterdiği destek ve güven için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederim" dedi. Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin yatırımlarını haberlerine konu ederek kuruma destek sağlayan basın mensuplarına da teşekkür ettiğini dile getiren Başa, "İşbirliği yaptığımız tüm sivil toplum örgütlerine, beraber işbirliği içinde çalıştığımız kamu kurum ve kuruluşlarına ve tüm TESKİ personeline teşekkür ediyorum. Ben hakkımı helal ediyorum, sizler de hakkınızı helal ediniz" ifadelerine yer verdi. Dr.Şafak Başa,  düzenlenen veda törenine, katılan tüm personelle vedalaştı.

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10