Ülkü ocaklarından uyuşturucuya hayır

Ülkü Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından ortaöğretimde okuyan öğrencilere yönelik "Uyuşturucu Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Türk Genci" konulu seminer g

Çerkezköy 8.11.2018 15:53:00 0
Ülkü ocaklarından uyuşturucuya hayır

"Uyuşturucu Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Türk Genci" seminere konuşmacı olarak katılan Ülkü Ocakları Çerkezköy Ortaöğretim Birim Başkanı Kürşat Mete “ Yüce dinimiz İslam'da ve Türk kültüründe kesinlikle yeri olmayan bu tip zararlı alışkanlıkları kullanma yaşı ülke geneli ile birlikte ilçemizde de lise ve ortaokul seviyesine kadar düşmüştür. Gençliğimizi yok etmeye çalışan uyuşturucu illetinden kurtarmak, mutlu, huzurlu ve yarınlara umutla bakabileceğimiz bir nesil için bu yaraya ilçemizdeki kamu kurumları başta olmak üzere siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları çalışma faaliyetleri içerisinde bu konuyu ön sıralara taşıyarak acil ve kalıcı çalışmalar yapmak zorundadır” dedi. 

 

“ÇALIŞMALARIMIZ SÜRDÜRÜYOR”

 

Mete “ Son günlerde kaygı ile arttığını gözlemlediğimiz madde bağımlılığına karşı buradan tekraren ailelerimizi ve değerli öğrenci kardeşlerimizi uyarıyorum. Damarlarınızdaki asil kanı kirletmeyin, uyuşturucuya verilen her can teröre verilen bir candır! Biz madde bağımlılığına karşı mücadeleyi ciddiyet ile ele alıyor ve ne satanları nede gençliğimizi bu pis ağa çekmeye çalışanları normal olarak görmüyoruz. Türk Gençliğinin eğitimine, insan haklarına, sosyal ve kültürel hayata önem veren Sayın Genel Başkanımız Olcay Kılavuz beyin talimatlarıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi mücadelemiz hızla devam etmektedir. Uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı gençlerimizi korumak en büyük vazifelerimizdendir. Türk gençliğini ve geleceğimizi hedef alan karanlık güçlerin yarınlarımızı yok etmesine müsaade edemeyiz. Madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile ilgili Ülkü Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanlığı olarak çalışmalar yürütmekteyiz. Yapmış olduğumuz çalışmalarla gençleri sokaktan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedeflemektedir” dedi. 
 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10