Aygun: Bu salonu Belediyeye devredin

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Ziraat Yüksek Mühendisi Dr. İlhami Özcan Aygun, Çerkezköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne bağlı Çerkezköy Spor Salonu hakkında

Çerkezköy 9.11.2018 21:12:00 0
Aygun: Bu salonu Belediyeye devredin

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çerkezköy Spor Salonu’nun tuvaletinden ısıtma sistemine, çatısından duvarlarına kadar bakımsızlık içinde olduğunu kaydetti. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün salona bakmadığını ve kendi haline bıraktığını ifade eden Aygun  “Öğrendik ki geçen günlerde Çerkezköy’e gelen Bakan’ın danışmanı yıkılması yönünde rapor tutmuş. Böylesine ekonomik kriz ortamında bu binayı yıkmak akıl dışıdır, israftır, ülke kaynaklarını har vurup harman savurmaktır. Bunu kabullenmiyoruz” dedi.

 

“SPARA KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”

 

Aygun, Çerkezköy Belediyesi Başkanı Vahap Akay’ın binayı tamamen yenilemeye talip olduğunu kaydederek “ Hükümetin kendi haline bırakıp sonra yıkma kararı aldığı Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, tamamen yenileyerek hizmete sunma taahhüdünde bulunmaktadır. Bu çerçevede Vali Aziz Yıldırım’a ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na çağrı yaparak, Salonun Çerkezköy Belediyesi’ne devrini istiyoruz. Tuvaletlerinden çatısına kadar bakımsızlık içindeki Salon’u çocuklarımıza yakışır halde eğitime ve spora kazandırmak istiyoruz. Ülkenin ekonomik kriz içinde olduğu dönemde var olan binayı yıkmak yerine yenileyerek bir an evvel eğitime kazandırmak, kamu yararınadır, çocuklarımızın yararınadır! Gelin gençlerimize ve çocuklarımıza bir an önce konforlu bir spor yapma imkânı sunalım! Bu çocuklar hepimizin!”” diyerek yetkililere tepki gösterdi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10