''Derneğinize sahip çıkın''

Kapaklı Samsun Havzalılar Derneği tarafından dernek binasında kahvaltı programı düzenlendi. Önceki gün saat 11:00'da düzenlenen kahvaltıya Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı İl?

Kapaklı 12.11.2018 15:14:00 0

Açılış konuşmasını yapan Havza Dernekler Federasyon Başkanı Enver Şahin; “Dostluğumuzu, birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştiren bu organizasyonları yapmaya devam edeceğiz. Zalif başkan bizim Trakya bölgesi sorumlumuzdur. Aynı zamanda da Kapaklı Havzalılar Dernek Başkanımızdır. Buradan Zalif Çavdar’ın Havza Dernekler Federasyonu’nun Trakya bölge başkanı olduğunu sizlere duyurmak istiyorum’’ dedi.

 

DERNEĞİN SİZLER DE ARKASINDA DURUN

 

Şahin’in ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; “Bizler bu gün burada bir araya gelebiliyorsak bunun mimarı Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıdır. Buradan onları saygıyla, rahmetle anıyorum. Bu buluşmaların elbette manevi önemi oldukça yüksek. Fakat manevi değerlerin yanı sıra maddi bir değeri de var. Bu doğrultuda dernek üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, havzalı kardeşlerim elinizden geldiği kadar derneğinize sahip çıkın. Her zaman sizlerin arkasında duracak bu derneğin sizlerde arkasında durun. Aidatlarınızı ödeyin, derneğinizin sosyal faaliyetlerine katılın. Unutmayın ki bizler bir arada birbirimize destek olarak yarınlara çıkacağız. Geçtiğimiz gün bildiğiniz üzere 10 Kasım Atatürk’ün vefatının 80. yıldönümüydü. Bize bu coğrafyayı atalarımızla birlikte bırakan Atatürk’tür. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşamamızı ona borçluyuz’’ şeklinde konuştu. Kahvaltının sonunda İlçe Müftüsü İsa Aktaş tarafından sofra duası edildi.
 

Haber: Esengül ÖZDEMİR

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10