Yıldız da aday adaylığını açıkladı

AK Parti Eski Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyesi iş adamı Ahmet Yıldız AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan aday adaylığını açıklayarak aday adaylık evraklarını Cumartesi gün

Çerkezköy 12.11.2018 15:39:00 0
Yıldız da aday adaylığını açıkladı

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Ahmet Yıldız yoğun bir kalabalık ile ilçe teşkilatına gelerek başvurusunu yaptı.

 

“BİRLİK BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

 

Cumartesi günü saat 15.00’de ki programda AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Ahmet Yıldız, partide evraklarını Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’ye evraklarını teslim etti. Programda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Öğe “ Öncelikli olarak hayırlı olmasını diliyorum. AK Parti olarak hedefimiz 2019’da yapılacak olan seçimlerde belediyeye AK Parti bayrağını dikmek olacak. Buna cani gönülden inanıyoruz. İnşallah bunu da hep birlikte başaracağız. Biz liyakatli, sadakatli, mütevazi aday adaylarımızla yol yürürüz. Bizden önce bu teşkilatta görev yapmış tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik beraberliğimiz her zaman devam edecektir” dedi.

 

“GURURUNU YAŞIYORUM”

 

Öğe’nin ardından konuşan AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Ahmet Yıldız kendisine destek verenlere teşekkür etti. Yıldız” Sözlerime başlamadan önce, bana bugün bu şerefi ve gururu yaşatan, partimizin Genel Başkanı ve CumhurbaşkanımızSayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletimize şükranlarımı arz ediyorum.17 yıl önce, Türkiye’ye bir güneş gibi doğan partimizin bugünlere gelmesini sağlayan kıymetli büyüklerime, Çerkezköy ilçe teşkilatımızın kuruluşundan bugüne gelmesini sağlayan bütün dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran ve istiklal mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandıran Gazi Mustafa Kemal'i vefatının 80.’ İnci yıl dönümünde saygıyla yad ediyorum" ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor gazilerimize rabbimden acil şifalar diliyorum..Bugün, kutlu bir yürüyüşün ilk adımlarını sizlerle birlikte atmanın heyecanını, gurur ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

 

“EMEK VERENLER BİLİR”

 

Yıldız “ Doğup büyüdüğüm, yaşamaktan mutluluk duyduğum, ilçemizin hizmetine, teşkilatımız uygun görür, halkımız da teveccüh gösterirse belediye başkanı olarak talibim. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak 15 yılı aşkın bir süre ve İlçe Teşkilat yönetiminde bulunmayı Mevlam nasip eyledi. Bu görevim süresince elimden geldiği kadar halkımıza hizmet etmeye çalıştık. Allah’ın izniyle belediye başkan aday adaylığımızı siz değerli hemşerilerim ve dava arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimle ilan ediyor, destek ve dualarınızı bekliyorum. Emeğin en yüce değer olduğunu ancak emek verenler bilir. Kıymetli dava arkadaşlarım; Çocukluğu ve gençliği Çerkezköy’de geçmiş bir kardeşinizim. Çerkezköy’e olan sevdam da, sokaklarında gururla simit sattığım ve ayakkabı boyadığımo küçücük yaşlarıma dayanıyor. Bu yaşıma kadar mümkün mertebe eşime, dostuma ve bana inananlara hizmet etmeye gayret gösterdim. Hiçbir zaman güçlünün yanında olmadım. Ezilmişi ezmedim, sevgi ve merhametimi kaybetmedim. Önce insan dedim. Ve inatla sesi duyulmayan, sıkıntılarına ve sorunlarına çare bulamayan, vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştım.

Sizin sevginiz ve desteğiniz beni hep diri tuttu. İnanın bu sevgi ve ilgi karşısında konuşmakta güçlük çekiyorum. Her zaman olduğu gibi, gücüme güç kattınız” diye konuştu.

 

“ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN”

 

Hizmet yarışında aday adayı olanlara başarılar dileyen Yıldız “Çerkezköy halkı için hayırlısı neyse Mevlam onu nasip etsin. Bizim derdimiz makam, koltuk sevdası değil. Çünkü bilirim ki halka hizmet hakka hizmettir. Bu duygular içerisinde dünden bugüne hiçbir konuda beni yalnız bırakmayan dava arkadaşlarıma, inananlara sevgi ve şükranlarımı sunuyorumİnanıyorum ki 31 Mart Yerel seçimleri, hem Çerkezköy Belediyesi’ne, hem de Büyükşehir Belediyesi’ne AK Parti bayrağını yeniden dikeceğimiz bir milat olacak. İşte bu aşk ve şevkle, yağmur çamur demeden, gecemizi gündüzümüze katarak, birlikte çalışmaya ve Çerkezköy Belediyesi’nin tepesine AK Parti bayrağını dikmeye var mısınız?Sizin gözlerinizdeki bu ışık, Çerkezköy’ün, Kızılpınar’ın ve Veliköy’ün 31 Mart’ta bambaşka bir sabaha uyanacağını müjdeliyor. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

 Haber: Onur Faik KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10