Edirne'den puansız döndük

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 11. Grup'ta, Edirnespor, 1911 Çerkezköy Doğanspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maç boyunca iyi bir oyun ortaya koyan Edirnespor karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılarak galibiyet

12.11.2018 18:39:00 0
Edirne

Edirne 25 Kasım Stadyumu'nda Pazar günü oynanan maça, ev sahibi takım, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının yer aldığı, "Seni Özlüyoruz" yazılı pankartla çıktı. Karşılaşmayı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zekeriya Bayrak, Edirnespor Başkanı Savaş Üner ile Çerkezköy 1911 Doğanspor yöneticileri de izledi.

 

KARŞILAŞMA EDİRNEDE OYNANDI

 

Karşılaşmaya ev sahibi ekip Edirnespor Ahmet Pekgöz, Tugay Sülün, Cihan Güneş, Onur Atik, Barış Kasaroğlu, İnsa Sylla, Ümit Tuncay, Uğur Kapısız, Ali Rıza Gündüz, Uğurcan Köse, Atakan Serin kadrosu ile çıkarken, konuk ekip 1911 Çerkezköy Doğanspor ise Sedat Çolak, Hilmican Taşdemir, Zeki Sinan Akkoyun, Halim Mert, Uğurkan Durmaz, Ahmet Selman Bostanoğlu, Utku Demirel, Uğur Yanıkdemir, Kadir Muharrem Pehlivan, Hakan Tice, Pule Fransis Marasiane ilk onbiri ile çıktı.

 

EDİRNESPOR ÖNE GEÇTİ

 

İstanbul bölgesi hakemlerinden İlkay Selçik'in yönettiği karşılaşmada yardımcılıklarını Muharrem Güzel, Muhammet Furkan Kaya ve Volkan Gündoğdu yaptı. Taraftarının desteği ile maça etkili başlayan Edirnespor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor ise rakibi karşısında kontrollü bir futbol ortaya koydu. İlerleyen bölümlere doğru Edirnespor sağ kanattan etkili bir hücum geliştirdi. Yapılan ortayı iyi takip eden Uğur Kapısız düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek Edirnespor’u karşılaşmada öne geçirdi.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Gelen golle mağlup duruma düşen temsilcimiz kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Ev sahibi ekip temsilcimizin geliştirdiği ataklarda savunmada hata yapmadı. İlk devrenin ilerleyen bölümlerinde her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Edirnespor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlandı.

 

DÖRT PUANDA KALDIK

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda gol bulmak için mücadele etti. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren ev sahibi ekip Edirnespor 67’inci dakikada farkı ikiye çıkardı. Gelişen atakta Atakan Serin sert ve düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Edirnespor’u karşılaşmada 2-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Edirnespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Edirnespor üst üste ikinci galibiyetini alırken, 1911 Çerkezköy Doğanspor ise üst üste ikinci mağlubiyetini alarak dört puanda kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10