''Öğretmenin eserine asla değer biçilemez''

Türkiye Okul Kıyafetleri Federasyonu ve Trakya Okul Kıyafetleri Derneği Yönetimi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Çerkezköy ve Kapaklı'da görev yapan öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Gün?

Çerkezköy 13.11.2018 16:25:00 0

Türkiye Okul Kıyafetleri Federasyonu Genel Sekreteri ve Trakya Okul Kıyafetleri Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz konu ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, "Türkiye Okul Kıyafetleri Federasyonu ve Trakya Okul Kıyafetleri Derneği olarak her yıl  24 Kasım Öğretmenler Günü’nde   Egem Giyim, Vize Giyim ve Yaşar Giyim olarak Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizde görev yapan öğretmenlerimize yönelik  geleneksel hale getirdiğimiz kahvaltı programımızı bu yıl da büyük bir katılım ile gerçekleştireceğiz. 22 Kasım Perşembe günü önce Kapaklı ilçemizde görev yapan öğretmenlerimize kapaklı girişinde faaliyet gösteren  Mandalı Restaurant’ta  09.00- 11.00 saatleri arası kahvaltı programı düzenleyeceğiz. 23 Kasım Cuma günü de Çerkezköy'de görev yapan öğretmenlerimiz için Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları yanında faaliyet gösteren Tokoçin Restaurant’ta 09.00-11.00 saatleri arası geleneksel öğretmenler günü kahvaltımızı gerçekleştireceğiz. Dünyada her şeye değer biçmek mümkündür, ancak öğretmenin eserine asla değer biçilemez. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir. Dolayısıyla dünyada olduğu gibi ülkemiz öğretmenleri de bizler için ülkemiz için çok değerlidir.  Öğretmenlerimizin her zaman kıymetini bilmeliyiz onlara ne yapsak azdır" dedi. 

 

KAHVALTI PROGRAMLARININ BU YIL DA YOĞUN OLMASI BEKLENİYOR

 

Yılmaz, "Kapaklı ilçemizde düzenleyeceğimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü geleneksel kahvaltı programımızda Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz da katılacaklardır. Çerkezköy'de 23 Kasım’da düzenleyeceğimiz geleneksel öğretmenler günü kahvaltı programımızda da Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Milli eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de bizlerle ve öğretmenlerimizle birlikte katılım sağlayacak" dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10