Derbiyi Çerkezgücüspor kazandı

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda haftanın en önemli karşılaşmasında Çerkezgücüspor ile Kızılpınarspor Çerkezköy derbisinde karşı karşıya geldi. İlk devreyi rakibi karşısÄ?

13.11.2018 17:26:00 0
Derbiyi Çerkezgücüspor kazandı

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu’nda Çerkezköy derbisini 2-1’lik skor ile Çerkezgücüspor kazandı.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Pazar günü Çerkezköy 23 Nisan Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Her iki takımda maça mutlak galibiyet parolası ile başladı. İlerleyen bölümlere doğru Kızılpınarspor geliştirdiği atakta golcü oyuncusu Cengiz ile bir gol bularak karşılaşmada öne geçti. Golün şokunu üzerinden atmaya çalışan Çerkezgücüspor berberlik için yüklense de istediğini elde edemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol çıkmadı ve ilk devre Kızılpınarspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlandı.

 

ÇERKEZGÜCÜSPOR İKİNCİ DEVREYE ETKİLİ BAŞLADI

 

Karşılaşmanın ikinci devresine etkili başlayan Çerkezgücüspor sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aradı. 50’inci dakikada gelişen atakta topla buluşan Tamer düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Çerkezgücüspor’a beraberliği getiren golü kaydetti. Skorun eşitlenmesiyle birlikte kalan dakikalarda heyecan giderek arttı. 60’ıncı dakikada dakikada gelişen atakta Çerkezgücüspor penaltı kazanırken, Kızılpınarspor’da Emircan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Topun başına geçen Hasan Barut topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi.

 

ÇERKEZGÜCÜSPOR ÜÇ PUANLA KAPATTI

 

Rakibi karşısında üstünlüğünü koruyamayan Kızılpınarspor bir kişi eksik olmasına rağmen beraberlik golünü aradı. Zaman zaman sertliklerin yaşandığı karşılaşmada Kızılpınarspor’da golün sahibi Cengiz kırmızı kart görerek takımını dokuz kişi bıraktı. Kalan dakikalarda ise her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşma Çerkezgücüspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Ligdeki ikinci mağlubiyetini alan Kızılpınarspor 15 puanda kalırken, bir maçı eksik Çerkezgücüspor ise puanını 13’e yükseltti.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10