''Yaşlılarımız ile çocuklarımızı bir araya getirdik''

Süleymanpaşa Belediyesi Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Osman Tabak Yerleşkesi düzenlenen törenle açıldı.

Süleymanpaşa 14.11.2018 14:57:00 0

Süleymanpaşa’ya bağlı Altınova Mahallesi’nde gerçekleşen açılışa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ eski belediye başkanları, STK Temsilcileri ve Osman Tabak'ın ailesi katıldı.

 

TEKİRDAĞLILARIN HİZMETİNE SUNDUK

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende açılış konuşmasını Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat yaptı. Başkan Eşkinat, kampusun çocuklar için hem okul öncesi eğitim merkezi olduğunu hem de yaşça olgunlaşmış son çocukluk dönemini yaşayan insanlar için de bir rehabilitasyon merkezi olduğunu kaydederek; "Şu anda bizim ülkemizin üretime ihtiyacı var. Öğretim için insanların özgürleşme ihtiyacı var. Çalışan annenin çocuğunu bırakabileceği bir yer, evdeki alzheimer yaşlısını bırakabileceği bir yere ihtiyacı var. İşte bu kampusta her ikisini bir araya getirdik, Tekirdağlıların hizmetine sunduk’’ dedi.

 

BİR VEFA GÖSTERİSİDİR

 

Eşkinat’ın konuşmasının ardından konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Bugün Tekirdağ'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü. Tüm vatandaşlara kutlu olmasını diliyorum. Böylesi güzel ve anlamlı tesisin açılışında emeği geçen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı kutluyorum.  Buradaki tesise Osman Tabak isminin verilmesini bir vefa gösterisidir. Ben i Osman Tabak'ı bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum." dedi.

 

MERKEZİ GEZDİLER

 

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi, öğrencilerin sergilediği gösteri ile son buldu. Başkan Kadir Albayrak törenin ardından Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Osman Tabak Yerleşkesi'ni gezerek yetkililerden bilgi aldı.

 

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10