Bin 200 kişi TÜYAP kitap fuarına katıldı

Saray Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da 37. Uluslararası İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı'na rekor bir okur kitlesiyle katılım sağladı. Çoğunluğu öğrencilerden oluşan bin 200 kişi okuyucu kitl

Saray 19.11.2018 16:29:00 0
Bin 200 kişi TÜYAP kitap fuarına katıldı

TÜYAP Kitap Fuarı’na katılan vatandaşlar gün boyu fuarda kitaplarla ve yazarlarla buluştu. 37. Uluslararası İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı önceki gün son kez kapılarını kitap dostlarına açtı. Saray Belediyesi önümüzdeki yıl da her yıl olduğu gibi Saray halkını kitapların dünyasıyla buluşturmaya devam edecek.

 

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban,  Saray ilçesinde  kültürle, sanatla ve edebiyatla büyüyen bir nesil yetiştirmek istediklerini belirterek , “Göreve geldiğimiz ilk dönemden beri kitap fuarı gezilerimizi her yıl daha da büyüterek  geleneksel olarak sürdürüyoruz. Trakya’daki en büyük katılımı sanıyorum bu yılda Saray  ilçesi olarak biz sağladık. Çocuklarımız kitapların dünyası ile yetişmesine katkı sağlamak ve daha aydın kişi olmalarını sağlamak bizlerin görevi olduğunu düşünüyorum ve tüm çocuklarımızın  her birinin pırıl pırıl birer kitap dostu olacak, kitaplarla  ufku açılan bu çocuklarımızın tümünün üniversite mezunu olduğunu göreceğiz. Kitaplarla, kültürle büyüyen çocuklarımızın çok iyi yerlere geldiğine tanıklık etmiş kişileriz. Saray’ın çocukları her şeyin en güzeline layıktır. Onları aydınlık bireyler olarak yetiştiren ailelerini de ayrıca kutluyorum" dedi. Başkan Çoban Saray Belediyesi önümüzdeki  yıl da her yıl olduğu gibi Saray halkını kitapların dünyasıyla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10