Camcı: Seçime hazırız

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak tüm birimleriyle hazır olduklarını belirtti.

Çerkezköy 20.11.2018 14:06:00 0
 Camcı: Seçime hazırız

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere hazır olduklarını belirterek, "Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak sandık görevlilerimizi asil ve yedekleriyle birlikte belirledik. İlçe yönetimimiz ilçe kadın kollarımız ve ilçe gençlik kollarımız seçimle ilgili tüm hazırlıklarını tamamladı. Yarın seçim olsa her şeyimizle seçime hazır durumdayız ve hiç bir sorun yok" dedi.

 

ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

 

"Yerel seçim çalışmalarının startını verdiklerini kaydeden Camcı; ‘’ilçe yönetim kurulumuz, ilçe kadın kollarımız ve ilçe gençlik kollarımız ilçe genelinde ayrı ayrı çalışma sürdürüyor, ilerleyen günlerde de çalışmalarımızı birlikte sürdüreceğiz. Şu ana kadar yaptığımız çalışmalarımız çok olumlu şekilde devam ediyor. Yaptığımız çalışmalarda halkımızın gerek belediye başkanımıza gerek  partimize  ve bizlere  sıcak ilgi ve alakasının sandığa da yansıyacak inşallah. İlerleyen günlerde çalışmalarımızı daha da arttırarak sürdüreceğiz. Çalmadık kapı girmedik ev bırakmayacağız. Allahın izniyle 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimde yine CHP bayrağını belediyede dalgalandıracağız" diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10