'Sıcak Yemek Dağıtımı' projesi sürüyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan 'Sıcak Yemek Dağıtımı' projesi devam ediyor. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ocak ayı başından itibaren ilçe genelinde bulunan bakıma

Çerkezköy 22.11.2018 17:14:00 0

Haftanın 6 günü, günlük iki öğünlük sıcak yemeği bakıma muhtaç, engelli, yaşlı ve maddi durumu kötü olan vatandaşlara ulaştırdıklarını kaydeden Akay; “Bugün itibari ile 376 vatandaşımıza haftanın 6 günü iki öğünlük sıcak yemek dağıtımını gerçekleştiriyoruz dedi. Akay; “Sıcak yemekler her gün ihtiyaç sahibi, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerine götürülerek sefer tasları ile teslim ediliyor.  Görevli arkadaşlarımız tarafından her gün 2 öğün sıcak yemek tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine götürülerek sefer tasları ile teslim ediliyor ve bir önceki gün verilen sefer tasları alınıyor.  Yemekler steril ve hijyenik ortamda hazırlanıyor ve kontrolleri sürekli yapılıyor” dedi.

 

BİZE ULAŞIN

 

Akay; “ İlçe genelinde bakıma muhtaç, yaşlı, engelli, evinde sıcak yemek yapamayacak durumda olan vatandaşlarımızın kendilerinin veya komşularının Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri durumunda, yapılacak incelemenin ardından bu vatandaşlara da sıcak yemeğin ulaştırılacağını  ifade ederek; “Bir sloganımız vardı. ‘Çerkezköy’de hiç kimse yatağa aç girmeyecek’ demiştik. Bu vesile ile Çerkezköylü hemşerilerim bu konuda duyarlı olur, çevresinde ve komşuları içerisinde gerçekten yardıma ve bakıma muhtaç, yaşlı, engelli, maddi imkansızlıkları olan hemşerilerimizi bizlere bildirirlerse, biz de gerekli incelemeyi yapar ve zor durumda olan vatandaşlarımıza ulaşırız” şeklinde konuştu.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10